Een Gelukkig Nieuwjaar Wensen Op Internet

Inhoudsopgave:

Een Gelukkig Nieuwjaar Wensen Op Internet
Een Gelukkig Nieuwjaar Wensen Op Internet

Video: Een Gelukkig Nieuwjaar Wensen Op Internet

Video: Een Gelukkig Nieuwjaar Wensen Op Internet
Video: Nieuwjaarswensen 2021 2024, April
Anonim

Momenteel vindt voor veel mensen een aanzienlijk deel van de communicatie via internet plaats. U kunt via Skype of e-mail met een persoon communiceren, nieuws uit zijn leven ontdekken en hem feliciteren met de vakantie.

Een gelukkig nieuwjaar wensen op internet
Een gelukkig nieuwjaar wensen op internet

Het is nodig

  • - E-mail;
  • - Yandex. Cards, Rambler-ansichtkaarten, VirtualCard;
  • - Nieuwjaarskaart of foto;
  • - een account in het sociale netwerk "Vkontakte";
  • - skypen.

instructies:

Stap 1

Als je het e-mailadres weet van de persoon die je via internet een gelukkig nieuwjaar wilt wensen, kun je hem een kleurrijke muzikale ansichtkaart sturen. Ga naar een van de diensten die zo'n dienst aanbieden (Yandex. Postcards, Rambler-Postcards, VirtualCard). Ga naar het gedeelte over het onderwerp van de vakantie (in uw geval is dit het nieuwe jaar) en selecteer de ansichtkaart die u wilt verzenden uit de preview. Vul op de pagina die wordt geopend de informatie over de afzender en ontvanger in. Schrijf je felicitatietekst en style deze mooi door een kleur, lettertype en grootte te kiezen. Kies vervolgens een melodie die de ontvanger hoort als ze je brief openen. Voer de vertrektijd en -datum in en klik op de knop "Verzenden".

Stap 2

U kunt een ansichtkaart per e-mail verzenden zonder servers van derden te gebruiken. Zoek een mooie kerstfoto of maak zelf een foto (misschien een kerstboom, nieuwjaarsaccessoires die je voor de feestdagen hebt klaargemaakt, ingepakte cadeaus). Als je minimale Photoshop-vaardigheden hebt, schrijf dan "Gelukkig Nieuwjaar!" Op de foto. Ga naar je mailbox, klik op "Schrijf een brief". Nadat u het adres van de afzender en het onderwerp van de brief hebt ingevoerd, selecteert u "Bestand bijvoegen" en plaatst u uw briefkaart. Schrijf in de tekst van de brief uw wensen aan de geadresseerde en klik vervolgens op "Verzenden"

Stap 3

Als u een gebruiker bent van het populaire sociale netwerk Vkontakte, kunt u uw vrienden feliciteren via de site. Kies een ansichtkaart of nieuwjaarscartoon, upload deze naar je foto- of videoalbum en markeer je vrienden op het document. Nadat ze de site hebben bezocht, krijgen ze een melding dat ze zijn getagd in een video of foto. Na het volgen van de link zien ze een felicitatie.

Stap 4

Als je een warme, vriendschappelijke relatie hebt met de persoon die je een gelukkig nieuwjaar wilt wensen, beperk je dan niet tot het versturen van ansichtkaarten. Als zowel jij als de te feliciteren persoon Skype heeft, voer dan een videogesprek en zing een van de beroemde kerstliederen. Het maakt niet uit of je uitstekende vocale vaardigheden hebt, je vriend zal er zeker blij mee zijn.

Aanbevolen: