Hoe Maak Je Een Wens Op Het Oude Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wens Op Het Oude Nieuwjaar
Hoe Maak Je Een Wens Op Het Oude Nieuwjaar

Video: Hoe Maak Je Een Wens Op Het Oude Nieuwjaar

Video: Hoe Maak Je Een Wens Op Het Oude Nieuwjaar
Video: Zo ging Oud en Nieuw in Nederland 2024, Maart
Anonim

U vergist zich als u denkt dat wensen doen alleen mogelijk is in de nacht van 31 december op 1 januari. De winter geeft iedereen meerdere magische feestdagen tegelijk, inclusief het oude nieuwjaar. Dit evenement valt aan het einde van de kerstperiode, wat een ongewone mystieke sfeer creëert. Het is tijd om te handelen en je diepste verlangens te verwezenlijken.

Hoe maak je een wens op het oude Nieuwjaar
Hoe maak je een wens op het oude Nieuwjaar

Het is nodig

  • - papier,
  • - schotel,
  • - kaars,
  • - wedstrijden,
  • - fruit en snoep.

instructies:

Stap 1

Probeer een paar dagen voor die zeer gekoesterde datum - in de nacht van 13 op 14 januari - je verlangen vast te stellen. Zet alle twijfels opzij en overweeg je verlangen in absolute stilte en kalmte. Neem op het moment van het begin van het oude nieuwe jaar een kaars in je hand en doe een wens om je gekoesterde droom waar te maken. Dit moet worden gedaan terwijl u de kaars aansteekt met lucifers. Houd het in je rechterhand en druppel de gesmolten was in een schotel met water. Hang het resulterende gekoelde beeldje op de meest opvallende plek aan de boom. En haal het 's morgens uit de boom en plaats het in de welvaartszone (volgens Feng Shui) vóór het begin van de nieuwe maan. Je verlangen zal zeker uitkomen, het belangrijkste is om erin te geloven.

Stap 2

Neem drie stroken papier en schrijf op elk daarvan een van je meest gekoesterde wensen. Spreid ze uit langs de rand van een ondiepe bak en zet ze vast, ze moeten naar binnen wijzen. Plaats een kleine brandende ronde kaars in het midden van de container. Welk blaadje met de wens om als eerste op te lichten zal dit jaar in vervulling gaan.

Stap 3

Schrijf op oude nieuwjaarsnacht je wens op een stuk papier en plaats het op een witte schotel. Als de klok de twaalfde keer slaat, steek je het blad aan. Nadat het papier is verbrand, verspreidt u de as met dankbaarheid en vreugde in de wind.

Stap 4

Als je wilt dat het komende jaar je financieel welzijn brengt, versier de boom dan met munten en bankbiljetten. Droom je ervan je soulmate te ontmoeten? Dan moeten de belangrijkste versieringen beeldjes en afbeeldingen van geliefden, harten en andere gepaarde objecten zijn. Versier je voordeur met slingers, bellen en felrode ballen om geluk en geluk naar je huis te trekken.

Stap 5

Schrijf je wensen op twaalf kleine stukjes papier, wikkel het in en leg het onder je kussen. Nadat je wakker bent geworden, steek je meteen je hand onder het kussen en haal je een van de bladeren eruit. De wens die erop staat zal komend jaar zeker uitkomen.

Stap 6

Als je droomt dat het nieuwe jaar rijk en genereus zal zijn, haast je dan de nacht in en deel snoep of fruit uit aan de eerste 12 vreemden (als het 2012 is) die naar je toe lopen. Je vrijgevigheid zal zeker worden beloond en verlangens zullen zeker uitkomen.

Aanbevolen: