Hoe Het Oude Nieuwjaar Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Oude Nieuwjaar Te Vieren?
Hoe Het Oude Nieuwjaar Te Vieren?

Video: Hoe Het Oude Nieuwjaar Te Vieren?

Video: Hoe Het Oude Nieuwjaar Te Vieren?
Video: #10 How to survive Dutch Fireworks 2024, Maart
Anonim

Oud nieuwjaar is een uniek fenomeen en bestaat alleen in Rusland. Wie viert er tenslotte meer vakantie dan Russen? Dus bedachten ze hoe ze het feit konden afronden dat in ons land veel evenementen worden gevierd volgens de oude en nieuwe stijlen (dat wil zeggen, met een verschil van 13 dagen). Dit is hoe het oude nieuwjaar in Rusland verscheen. Die nu bovendien een lange reeks nieuwjaarsvakanties afsluit.

Hoe het oude nieuwjaar te vieren?
Hoe het oude nieuwjaar te vieren?

instructies:

Stap 1

Natuurlijk wordt deze feestdag niet meer op zo'n schaal gevierd als het nieuwe jaar. Maar toch heeft zelfs het oude nieuwjaar zijn eigen tradities. Zo is het voor bijvoorbeeld een feestmaal gebruikelijk om naast traditionele gerechten ook zelfgemaakte dumplings op tafel te zetten. Ze zijn van tevoren gemaakt, omdat ze met een verrassing moeten komen. Aangezien de doop niet ver weg is, zijn deze knoedels kleine bundels waarzeggerij. En een apart amusement voor het oude nieuwe jaar is om samen te komen in een groot en luidruchtig gezelschap, deze dumplings te eten, te lezen wat wie heeft gekregen en allemaal samen te lachen.

Stap 2

Ook wordt voor het oude nieuwe jaar traditioneel amusement voor kinderen verondersteld - zaaien. De essentie ligt in het feit dat kinderen naar de naburige huizen gaan en granen voor de deur zaaien, en in ruil daarvoor krijgen ze snoep en ander snoep. Het is alleen moeilijk voor te stellen dat stadskinderen bezig zijn met zaaien. Daarom moeten volwassenen van tevoren een taak voor hen voorbereiden, waarvoor ze een beloning kunnen ontvangen.

Stap 3

Als je de nieuwjaarsvieringen luidruchtig wilt afsluiten, dan is het oude nieuwjaar de juiste gelegenheid. Koop voor de nacht van 13 op 14 januari meer vuurwerk en ander vuurwerk (vergeet natuurlijk niet dat het van hoge kwaliteit is) en vuur zoveel vuurwerk af als je wilt. Tegelijkertijd zult u uw buren een plezier doen.

Stap 4

Oud nieuwjaar is nog een reden om je te verkleden en een ongewoon beeld te proberen. Net als op de hoofdavond van het jaar zullen de kostuums van de kerstman en de sneeuwmaagd relevant zijn. Om anderen leuker te maken, verzin een legende waarom opa en kleindochter nog steeds door de straten zwerven.

Stap 5

Als je het oude nieuwe jaar echt wilt vieren, bereid dan cadeaus voor. Ze hoeven niet duur of bijzonder waardevol te zijn. Eenvoudige souvenirs zijn prima voor deze vakantie. Maar met betekenis. Stripkaarten, symbolen van het jaar, maskers van de kerstman, enz. - dit alles zal een welkomstgeschenk zijn voor het oude nieuwe jaar.

Stap 6

En natuurlijk is het belangrijkste evenement op oudejaarsavond het doen van een wens. Als je op 31 december om middernacht ineens geen tijd meer hebt of je hebt nog meer wensen, maak ze dan gerust op 13 januari om 12.00 uur. Ze zullen zeker uitkomen.

Aanbevolen: