Hoe Het Oude Nieuwe Jaar Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Oude Nieuwe Jaar Te Vieren
Hoe Het Oude Nieuwe Jaar Te Vieren

Video: Hoe Het Oude Nieuwe Jaar Te Vieren

Video: Hoe Het Oude Nieuwe Jaar Te Vieren
Video: Калуга - Новогодняя столица 2021. Как отметить Новый год. Где встречать Новый год. #калуга2021 2024, Maart
Anonim

Het oude nieuwjaar wordt 's nachts gevierd op 13 januari, op het uur van de overgang van de dag naar 14 januari. Deze gebeurtenis vond plaats vanwege de verandering van de kalender van Gregoriaans in Julian. Het verschil was 13 dagen. Maar de kerk en de orthodoxe christenen weigerden 1 januari te vieren, omdat ze in die tijd vasten aan een strikte kerstvasten en de viering pas na het einde konden beginnen, dat wil zeggen in de nacht van 13 op 14 januari. Voor niet-gelovigen is dit gewoon een gelegenheid om het nieuwe jaar voor de tweede keer te vieren, te chatten met vrienden, iedereen te feliciteren, gewoon plezier te hebben. En je denkt dat je het oude nieuwe jaar op dezelfde manier kunt vieren als het nieuwe, maar het oude nieuwe jaar vieren heeft zijn eigen tradities.

Hoe het oude nieuwe jaar te vieren
Hoe het oude nieuwe jaar te vieren

instructies:

Stap 1

Bereid een hartige traktatie voor. Aangezien 13 januari is gewijd aan Melanka Day, moet de tafel bijzonder genereus zijn. Iedereen moet schone kleren dragen; er moeten taarten, varkensvlees, pannenkoeken en worst op tafel staan. Na het eten vraagt iedereen elkaar om vergeving, vraag hem ook aan de buren.

Stap 2

Als je de kans hebt, doneer dan genereus aan kansarmen, armen en armen. U kunt ook doneren aan kerken voor heilige en rechtvaardige daden.

Stap 3

Wandelen deze nacht moet lang en leuk zijn. Rijd van de glijbanen, dans, zing luid, eet veel, dans in cirkels, feliciteer iedereen die je onderweg tegenkomt. Je kunt allerlei leuke wedstrijden organiseren, in het algemeen veel plezier hebben, deze dag is gemaakt voor de lol.

Stap 4

Je kunt verschillende waarzeggerij uitvoeren, dit wordt ook aangemoedigd.

Stap 5

Terwijl je plezier maakt en wandelt, vergeet dan niet dat volgens de nieuwe stijl 13 en 14 januari niet als vrije dagen worden beschouwd en dat je 's ochtends naar je werk moet.

Aanbevolen: