Hoe Interessant Om Het Oude Nieuwe Jaar Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Interessant Om Het Oude Nieuwe Jaar Te Vieren
Hoe Interessant Om Het Oude Nieuwe Jaar Te Vieren

Video: Hoe Interessant Om Het Oude Nieuwe Jaar Te Vieren

Video: Hoe Interessant Om Het Oude Nieuwe Jaar Te Vieren
Video: STAN IS JARIG 14 JAAR!! 🎉u0026 (ONDERSCHEIDING VOOR JAN!)- #1132 2024, April
Anonim

Probeer aan een buitenlander uit te leggen wat het oude nieuwjaar is. Hoogstwaarschijnlijk zal hij niet begrijpen waarom ze na de introductie van de nieuwe kalender de traditie van het vieren van het nieuwe jaar volgens de oude kalender voor de tweede keer hebben behouden. Maar niettemin heeft deze vreemde traditie in Rusland wortel geschoten. En velen, zij het niet op zo'n schaal als het belangrijkste nieuwjaar, vieren nog steeds deze feestdag. Hoe het te vieren? Hier zijn enkele ideeën.

oud nieuwjaar
oud nieuwjaar

instructies:

Stap 1

Oud nieuwjaar is het laatste in een reeks nieuwjaarsvakanties en je moet het met waardigheid tegemoet treden - dek een kleine maar aangename feesttafel. Zorg ervoor dat u een fles champagne en mandarijnen inslaat.

Stap 2

Laat deze vakantie een nieuwe gelegenheid zijn om het komende jaar te ontmoeten en plezier te hebben. Verfris de kerstboom - voeg speelgoedsymbolen van het komende jaar toe. Voeg iets nieuws toe aan de feestelijke inrichting van de kamer.

Stap 3

Zet grappige muziek op en regel een nieuwjaarsdisco - laat het hele jaar net zo leuk voorbijgaan als je het hebt ontmoet. Ook de nieuwjaarsstripwedstrijden zullen alle aanwezigen opvrolijken.

Stap 4

Samenkomen met vrienden om het oude nieuwjaar te vieren, op 31 december de details van het nieuwe jaar bespreken, vakantiefoto's en video's bekijken, vooral grappige momenten onthouden en er weer om lachen.

Stap 5

Probeer in een kring een moppenwedstrijd te organiseren: elke deelnemer vertelt een mop. Degenen die het zich niet konden herinneren, worden uit het spel verwijderd. Laat de winnaar een prijs krijgen. Liefhebbers van deuntjes kunnen op dezelfde manier een deuntjewedstrijd organiseren.

Stap 6

Themafeest "Kindermatinee" - laat alle gasten naar de bijeenkomst van het oude nieuwjaar komen in kindernieuwjaarskostuums - konijntjes, sneeuwvlokken, beren. Laat iedereen kinderliedjes vertellen aan de kerstman, wegrennen van de boze sneeuwstorm, dansen rond de kerstboom. Soms is het nuttig om terug in de kindertijd te duiken, om je als kinderen te voelen. De avond zal gewoonweg ongeëvenaard zijn. Vergeet niet om deze actie te filmen - er zal iets zijn om te lachen om de volgende keer dat je elkaar ontmoet.

Stap 7

Het is een goed idee om samen naar ieders favoriete nieuwjaarsfilm te kijken, in het donker, bij het licht van de kerstboom en kaarsen. Terwijl je kijkt, kun je iets aangenaams drinken - champagne met chocolade of glühwein.

Stap 8

Met een creatieve benadering van het organiseren van een feest, kan het vieren van het oude nieuwjaar nog interessanter blijken te zijn dan de hoofdvakantie. Fijne feestavond allemaal.

Aanbevolen: