Hoe Opa Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Opa Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag
Hoe Opa Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag

Video: Hoe Opa Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag

Video: Hoe Opa Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Ouderen kijken vaak zonder veel plezier naar hun volgende verjaardag, omdat deze datum nog maar eens benadrukt dat ze nog ouder zijn geworden. Maar kleinkinderen en andere familieleden kunnen hun grootvader die dag het gevoel geven dat ze nodig, gerespecteerd en gelukkig zijn.

Hoe opa te feliciteren met zijn verjaardag
Hoe opa te feliciteren met zijn verjaardag

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - geld;
  • - telefoon;
  • - Whatman-papier;
  • - foto's;
  • - markeringen.

instructies:

Stap 1

Probeer vrienden te vinden van de grootvader met wie hij het contact heeft verloren. Dit duurt lang voor de vakantie, maar de vreugde van zo'n verrassing zal echt groot zijn. Ontdek van je grootvader de namen van zijn kameraden, collega's, evenals degenen van wie hij zich na vele jaren voortdurend herinnert. Vind de kinderen of kleinkinderen van deze mensen op sociale netwerken, of maak gebruik van de diensten van adresbureaus. Een handgeschreven brief of telefoontje van oude vrienden kan alle materiële geschenken overtreffen.

Stap 2

Bestel felicitaties op uw lokale radio. Voor de oudere generatie lijken warme woorden in de ether en een favoriet liedje nog steeds belangrijk. Ondanks de huidige beschikbaarheid van muziek, kan een lied dat persoonlijk klinkt voor je grootvader zeer sterke emoties bij hem oproepen.

Stap 3

Probeer het hele gezin bij elkaar te krijgen aan de feesttafel. Als de kinderen, kleinkinderen en zelfs achterkleinkinderen van een bejaarde in verschillende steden wonen, zal hun gelijktijdige bezoek een waar genoegen zijn. Spreek vooraf met iedereen af zodat nabestaanden hun plannen kunnen aanpassen.

Stap 4

Maak een muurkrant. Plak familiefoto's op, schrijf wensen met de hand, vraag kleine kinderen om tekeningen te maken. Probeer de inhoud van de muurkrant te combineren met één thema, bijvoorbeeld 'Hoogtepunten in het leven van onze grootvader'. Zorg ervoor dat hij zo'n geschenk vaak zal bekijken en aan buren en kennissen zal laten zien.

Stap 5

Probeer je te verenigen met al je familieleden en geef je grootvader waar hij lange tijd van droomde. Ouderen ontzeggen zichzelf vaak veel en in de loop der jaren wordt dit complex alleen maar erger. Een reis naar de zee, naar een buitenlands sanatorium, of iets waar je grootvader altijd van heeft gedroomd: op dit moment is het de moeite waard om een geliefde met zulke geschenken te verrassen, want helaas kan zo'n kans tegen de volgende verjaardag van je grootvader bestaat niet meer.

Aanbevolen: