Hoe Een Originele Man Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Een Originele Man Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag
Hoe Een Originele Man Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag

Video: Hoe Een Originele Man Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag

Video: Hoe Een Originele Man Te Feliciteren Met Zijn Verjaardag
Video: 3 Belangrijkste Ideeën Om Je Vriend / Man Te Verrassen 2024, April
Anonim

Als je wilt opvallen met je felicitaties onder de gasten of gewoon een geliefde een gedenkwaardig cadeau wilt geven, zijn er veel mogelijkheden hiervoor - grappig en romantisch, duur en niet erg eenvoudig om uit te voeren of speciale inspanningen van jouw kant vereisen. Hoe dan ook, als je een niet-triviaal cadeau voorbereidt, zal de jarige het zeker waarderen.

Hoe een originele man te feliciteren met zijn verjaardag
Hoe een originele man te feliciteren met zijn verjaardag

instructies:

Stap 1

Bekijk de reeks ongewone dingen die veel cadeauwinkels nu aanbieden: op hol geslagen wekkers die voorkomen dat je je verslapt; borden en magneten met verschillende grappige opschriften; "Hoestende" asbakken en andere souvenirs. Houd er rekening mee dat zo'n geschenk alleen in de eerste minuut voor verrukking kan zorgen en dan een onnodige snuisterij blijkt te zijn die de jarige zal vergeten. Bedenk bij het kiezen van zo'n cadeau of je zo'n item wel in huis zou willen hebben.

Stap 2

Neem contact op met een speciaal bureau dat grappige grappen en felicitaties organiseert. Zij kunnen u helpen uw vakantie echt onvergetelijk te maken. Laat je bij het kiezen van een grap leiden door het karakter van de jarige, zijn verslavingen, gevoel voor humor. De grap moet vriendelijk zijn en hem vreugde brengen, en niet alleen maar gelach voor anderen.

Stap 3

Bestel een bijzondere taart bij de patissier. Ambachtslieden zullen een echt kunstwerk maken door de cake te versieren, afhankelijk van de kenmerken van de held van de gelegenheid: de elementen van het versieren van de cake kunnen de plot van zijn leven, hobby, favoriet boek, gedenkwaardige data, enz. vertegenwoordigen. In dit geval hangt de prijs meestal af van het gewicht van de cake, en niet van het aantal en de complexiteit van de versieringen erop.

Stap 4

Veel online winkels bieden een "certificaat van indruk" als een geschenk, dat wil zeggen, de mogelijkheid voor een persoon om ongewone sensaties voor hem te ervaren, om zichzelf in een nieuw bedrijf voor zichzelf uit te proberen: spring met een parachute, woon een interessante masterclass bij, een helikoptervlucht maken. Voor sommigen zal het echter een goed cadeau zijn, terwijl anderen het niet zullen gebruiken. Geïnspireerd door zo'n idee, kun je zelf een verjaardagscadeau bedenken: bestel een gezamenlijke reis naar gedenkwaardige plekken in zijn leven, organiseer een hele dag gezellig tijdverdrijf, een reis naar het theater of een interessante excursie.

Stap 5

Als je probeert een origineel cadeau te maken, vergeet dan niet de persoonlijkheid van de jarige zelf, want bij een cadeau is het niet zozeer belangrijk om te verbazen als om een aangenaam persoon te maken. Er zijn veel opties die niet triviaal zijn voor een man, maar die tegelijkertijd een nuttig cadeau zijn (denk bij het kiezen alleen aan zijn voorkeuren): verschillende puzzels en bordspellen; massagehoes voor autostoel; sport- en reisaccessoires; fotosouvenirs (t-shirts, puzzels, mokken en andere).

Aanbevolen: