DIY Sneeuwpop: Cadeaus Maken Voor Het Nieuwe Jaar

DIY Sneeuwpop: Cadeaus Maken Voor Het Nieuwe Jaar
DIY Sneeuwpop: Cadeaus Maken Voor Het Nieuwe Jaar

Video: DIY Sneeuwpop: Cadeaus Maken Voor Het Nieuwe Jaar

Video: DIY Sneeuwpop: Cadeaus Maken Voor Het Nieuwe Jaar
Video: DIY cadeaubox | origamidoosje vouwen | leuk cadeau-idee | zelf verrassing maken 2024, Mei
Anonim

Een dikke en vrolijke DIY-sneeuwman kan een geweldig cadeau zijn waar je vrienden en familie meer dan een jaar plezier van zullen hebben. Elke keer dat u het uit de doos haalt met nieuwjaarsversieringen, zullen uw dierbaren zich verheugen over de aankomende vakantie en u herinneren. Hoe maak je een sneeuwpop van kinderpanty's.

DIY sneeuwpop
DIY sneeuwpop

Tegenwoordig is het geven van geschenken die met je eigen handen zijn gemaakt weer in de mode. Zo'n cadeau zal altijd origineel zijn. En als je het thuis maakt van de beschikbare materialen, dan kun je onder andere ook je budget besparen.

Een sneeuwpop gemaakt van kindermaillots met je eigen handen is heel eenvoudig. Knip het been van de panty aan beide kanten af: verwijder de sok met de hiel en de bovenkant. We plaatsen de resulterende "mouw" met de smalle kant naar boven en spannen de snijrand vast met draden. Het blijkt een soort tas te zijn, die het lichaam van onze sneeuwpop zal worden. We doen een kleine hoeveelheid vulmiddel (katoen, enz.) In deze zak en trekken de broekspijp met draden aan, waardoor het hoofd van een sneeuwpop wordt gevormd.

Vervolgens nemen we opnieuw de vuller, maar al meer, en plaatsen deze opnieuw in de "mouw" onder onze vernauwing. Dit wordt het "lichaam" van de sneeuwpop. Dan, op dezelfde manier, met nog meer vulling, vormen we de onderkant van het speelgoed en, nadat we het overtollige deel van de panty hebben afgesneden, trekken we het vast met draden.

Als ons werkstuk, dat op deze manier uit drie "sneeuwballen" bestaat, klaar is, kun je overgaan tot het decor. We zetten een emmer van vilt of ander dicht materiaal op het hoofd van de sneeuwman. Het gezicht kan worden geborduurd met gekleurde draden of kralen. Het is handig om een wortelneus te maken van rode of oranje veters.

Een sneeuwpop gemaakt van afvalmateriaal kan met verschillende elementen worden versierd. Strikken, knopen, borduursels, appliques en meer zijn voldoende. Het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht en smaak.

Zo'n kleine sneeuwpop kan als kerstboomspeelgoed worden gebruikt en een groter exemplaar kan samen met de kerstman en Snegurochka onder de kerstboom worden gelegd.

Aanbevolen: