Hoe Gasten Te Ontvangen

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Te Ontvangen
Hoe Gasten Te Ontvangen

Video: Hoe Gasten Te Ontvangen

Video: Hoe Gasten Te Ontvangen
Video: Bouchon D'en Face klaar om gasten veilig te ontvangen 2024, Mei
Anonim

Organiseer je een feest of familiefeest? Naast het menu en entertainment, moet je ook nadenken over hoe je de gasten goed kunt plaatsen, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Er zijn enkele basisregels waarmee u rekening moet houden bij het plaatsen van genodigden.

Hoe gasten te ontvangen
Hoe gasten te ontvangen

instructies:

Stap 1

Meestal zitten de eigenaar en gastvrouw tegenover elkaar. Het is belangrijk dat de gastvrouw van het huis alle gasten kan zien, maar tegelijkertijd moet ze op elk moment vrij van tafel kunnen opstaan, zonder iemand te storen.

Stap 2

Als de reden voor de vakantie iemands verjaardag is, dan behoort de eervolle plaats toe aan de jarige. Ouders zitten naast hem, dan familieleden en vrienden.

Stap 3

Als er meerdere zeer actieve mensen in het bedrijf zijn die het publiek graag entertainen en in de schijnwerpers staan, dan zou de juiste beslissing zijn om ze tegenover elkaar aan de tafel te plaatsen.

Stap 4

Je mag geen enkele persoon naast een verliefd stel plaatsen. De beste optie om niemand te beledigen is om een paar (bestaande of potentiële) voor elke genodigde te hebben.

Stap 5

Probeer gasten te plaatsen met hun interesses en persoonlijkheden in gedachten. Mislukte landingsoptie: de buurt van een brutale jonge man en een verlegen vrouw, evenals twee verlegen en zwijgzame mensen.

Stap 6

Zittende zakenpartners of zakenlieden die op soortgelijke gebieden werken, kunnen de vakantiestemming bederven of ze vervelen door voortdurend over hun werkmomenten te praten.

Stap 7

Als het evenement wordt bijgewoond door buitenlandse burgers, zit ze dan ook niet bij elkaar, besteed ze wat meer aandacht bij het serveren en communiceren, houd rekening met hun mate van vaardigheid in een gemeenschappelijke taal voor iedereen.

Stap 8

Als er een groot feest wordt gepland met een groot aantal gasten (jubileum of bruiloft), dan is het aangewezen om vooraf plaatskaarten voor de gasten te maken. Ze zijn nodig zodat elke gast op de voor hem aangewezen plaats gaat zitten. U kunt een plattegrond voor de gasten bij de ingang van de feestzaal plaatsen en kaarten met hun naam op de tafels leggen.

Aanbevolen: