Cadeaus Van Kinderen Ontvangen

Inhoudsopgave:

Cadeaus Van Kinderen Ontvangen
Cadeaus Van Kinderen Ontvangen

Video: Cadeaus Van Kinderen Ontvangen

Video: Cadeaus Van Kinderen Ontvangen
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Mei
Anonim

Mensen geven elkaar vaak cadeaus. Het kan iets zijn ter ere van de vakantie, of gewoon een gedenkwaardige snuisterij. Kleine kinderen vinden het echter het leukst om cadeautjes te geven.

Cadeaus van kinderen ontvangen
Cadeaus van kinderen ontvangen

Hoe ontvang je een cadeau van een kind voor volwassenen

Zo'n ritueel als het ontvangen van een geschenk wordt meestal uitgevoerd bij elke gebeurtenis in je leven. Zowel volwassenen als kinderen geven cadeaus. Als je bij het krijgen van een cadeau van vrienden en vriendinnen altijd weet wat je moet zeggen en hoe je erop moet reageren, moet je je een beetje anders gedragen als je een cadeau van een kind krijgt.

Kinderen zijn altijd oprecht en spontaan, en op hun leeftijd verwachten ze deze kwaliteiten van jou. Ontvang persoonlijk een geschenk van uw kind, want uw reactie op zijn eerste pogingen tot het geven van geschenken is voor hem erg belangrijk.

Ook als dit een voor u onbekend kind is, dient u uw tijd aan het kind te wijden, omdat de herinneringen hieraan lang bij het kind kunnen blijven. Wat voor soort herinneringen het zullen zijn, bepaal jij.

Regels voor het ontvangen van een geschenk van kinderen

Ten eerste, wanneer u een geschenk ontvangt, is de eerste stap om het kind te prijzen, naar hem te glimlachen en te zeggen dat u zeer tevreden bent. Denk terug aan uw ervaring met het geven van geschenken aan volwassenen. Voor sommigen was het een angst om belachelijk gemaakt of verkeerd begrepen te worden. De grieven tegen volwassenen in de kindertijd zijn groot.

Ten tweede hoef je geen grenzen te stellen tussen je eigen en andermans kinderen. Zeker als ze allemaal samen zijn op dit evenement. Behandel alle kinderen gelijk, praat met ze, behandel iedereen met hetzelfde snoep. De jaloezie van kinderen is grenzeloos, het kan voortkomen uit een kleinigheid: het verkeerde snoep aangeboden of het verkeerde compliment aan hen gericht.

Sommige kinderen kunnen gemakkelijk hun grieven uiten, terwijl anderen wrok kunnen koesteren.

Zodra u een cadeau ontvangt, moet u er rekening mee houden dat u het geschenk met de kleine schenker moet openen, omdat het kind een positieve reactie van u verwacht op zijn inspanningen. Ook al is het maar een tekening of een applique voor kinderen, het kind werkte hard en probeerde alles met zijn eigen handen te doen.

Vergeet niet dat je een voorbeeld bent voor kinderen, ze leren alles niet alleen van hun ouders, maar ook van andere volwassenen om hen heen.

Bespreek geen geschenken van andere kinderen of volwassenen in het bijzijn van kinderen, wees een goed voorbeeld voor alle kinderen. Alles wordt immers vastgelegd in de kindertijd: elke ervaring, positief en negatief. Het verschil is dat de positieve ervaring van volwassenen in de toekomst vreugde en goedheid zal brengen, terwijl de negatieve de oorzaak kan worden van veel kindercomplexen, die later in de volwassenheid zullen overgaan.

Aanbevolen: