Cadeaus Ontvangen Receive

Inhoudsopgave:

Cadeaus Ontvangen Receive
Cadeaus Ontvangen Receive

Video: Cadeaus Ontvangen Receive

Video: Cadeaus Ontvangen Receive
Video: Эти подарки нельзя дарить и принимать. Народные приметы про подарки 2024, Mei
Anonim

Niet iedereen weet geschenken adequaat aan te nemen, want ook dit is een kunst op zich. We hebben van kinds af aan geleerd dat het onfatsoenlijk is om om geschenken te bedelen, dat je er rustig en bescheiden op moet wachten. Maar zelfs veel volwassenen blijven in hun hart ongeduldige kinderen, wachtend op de vakantie en verrassingen. En het punt hier is niet dat iemand zich iets niet kan veroorloven, maar dat de donor de persoon probeerde te plezieren door aan hem te denken.

Cadeaus kunnen ontvangen is ook een kunst
Cadeaus kunnen ontvangen is ook een kunst

instructies:

Stap 1

Als je iets verwacht dat lijkt op wat je werd gepresenteerd, beeld dan verrassing uit, en als je het zeker wist - vreugde. Overdrijf het gewoon niet. Gooi je zaken weg, ongeverfde lippen en ongesneden salade, haast je om het pakket te openen. Vergeet dat je geleerd hebt om een geschenk langzaam te openen. Onverschilligheid doet pijn. Bovendien kunnen sommige geschenken daar worden "gebruikt": servetten, kaarsen, ornamenten.

Stap 2

Als je het cadeau echt leuk vond, probeer het dan niet te verbergen. Vertel de donor dat hij je gekoesterde wens of jeugddroom heeft vervuld, of je gewoon vreugde heeft gebracht. Dit is echt zo. Als je het cadeau niet leuk vindt, zeg dan hetzelfde, maar niet zo enthousiast. In dit geval is het zelfs nodig om te liegen. De persoon is tenslotte niet verantwoordelijk voor het feit dat het moeilijk voor je is om te behagen of dat je gewoon je verlangens niet uitspreekt.

Stap 3

Als een onbekende je een opzettelijk duur ding geeft, en om morele redenen kun je dit ding niet accepteren (het is ongemakkelijk, er is niets om "weg te geven", is er een gevoel dat ze in de toekomst een wederzijdse service van je zullen eisen), zonder aarzeling weigeren. In je eentje aandringen: mama, man staat niet toe, je kan het gewoon niet en dat is alles.

Stap 4

Bespreek niet met andere gasten iemands mislukte cadeaus, want dit is een lelijke gewoonte. Bovendien kunnen gasten zelf gaan twijfelen aan het nut van hun geschenken. Wissel geen geschenken uit van familieleden en vrienden, omdat ze voor je hebben gezorgd en je willen plezieren. Stel dat je droomde van een duur sieraad, maar een cd of een koekenpan hebt gekregen, bedwing je emoties en bedank de persoon voor het cadeau.

Aanbevolen: