Hoe Gasten Thuis Te Ontvangen

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Thuis Te Ontvangen
Hoe Gasten Thuis Te Ontvangen

Video: Hoe Gasten Thuis Te Ontvangen

Video: Hoe Gasten Thuis Te Ontvangen
Video: Thuis Partners webinar "Handvatten voor ondernemen in moeilijke tijden" d.d. 17 maart 2021 deel 1 2024, Mei
Anonim

Elke goede gastvrouw weet dat het ontvangen van gasten een zeer lastige aangelegenheid is. Bereken voordat u gasten uitnodigt uw tijd, mogelijkheden en organisatorische problemen om onvoorziene omstandigheden te voorkomen. Stel een gevarieerd menu samen en zorg voor de schoonheid van je tafel.

Hoe gasten thuis te ontvangen
Hoe gasten thuis te ontvangen

instructies:

Stap 1

Als er mensen onder de gasten zijn die elkaar niet kennen, stel ze dan aan elkaar voor.

Stap 2

Als u niet van plan bent om gasten met kinderen te ontvangen, vertel dit dan van tevoren, zodat volwassenen noch kinderen zich ongemakkelijk voelen.

Stap 3

Breng nooit gasten over als ze al aan tafel zitten.

Stap 4

Versier de feesttafel prachtig. Het hoeft er niet heel fleurig uit te zien. Zet niet te veel bloemen op tafel. Dit kan voor sommige gasten vervelend zijn en ook een effectieve communicatie belemmeren.

Stap 5

Als de gasten nog niet zijn gearriveerd en je hebt al eten op tafel gezet, bedek ze dan met wegwerpservetten. Zet geen thee voordat de gasten arriveren, deze kan afkoelen en zijn aroma verliezen. Maak van tevoren theekopjes klaar en plaats ze op het dienblad.

Stap 6

Kies onderwerpen voor gesprekken met gasten die iedereen zullen interesseren, niet alleen jij. Concentreer u nooit op uzelf - uw gasten zullen er waarschijnlijk niet van genieten.

Stap 7

Nodig zelfs die gasten uit voor de vakantie die naar uw mening misschien niet komen. Als uw uitnodiging voor een feest wordt geweigerd, moet u de reden voor de weigering niet achterhalen. Je kunt niet die mensen uitnodigen die je al meer dan eens hebben geweigerd.

Aanbevolen: