Hoe Gasten Te Entertainen?

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten Te Entertainen?
Hoe Gasten Te Entertainen?

Video: Hoe Gasten Te Entertainen?

Video: Hoe Gasten Te Entertainen?
Video: Hoe beweeg je intelligent? Fabio D'Agata bij Business On Stage 2024, Mei
Anonim

Wanneer u gasten bij u thuis uitnodigt, moet u nadenken over hoe u ze kunt entertainen en amuseren. Als het bedrijf bekend is en je je er prettig bij voelt, dan is er meestal geen probleem. Maar wat als mensen elkaar niet kennen of uit verschillende lagen van de bevolking komen, als u uw tijdverdrijf wilt diversifiëren? In één woord - hoe de gasten op te vrolijken?

Hoe gasten te entertainen?
Hoe gasten te entertainen?

Noodzakelijk

  • - vakantieprogramma;
  • - toastmasterdiensten;
  • - rekwisieten voor wedstrijden;
  • - karaokesysteem of schijf.

instructies:

Stap 1

Nodig een toastmaster uit, een speciaal opgeleide persoon zal altijd het juiste scenario vinden, volgens welke hij elke avond kan organiseren. Beschrijf het potentiële contingent voor hem. Vertel wie welke interesses heeft, wat onaanvaardbaar is en welk entertainment je misschien leuk vindt. Leg je voorkeur uit. Op basis van al het bovenstaande wordt de avond gevuld met allerlei evenementen en hoeft u zich geen zorgen te maken over wat uw gasten bezig moet houden.

Stap 2

Wijs thematische inhoud toe aan uw avond. Kies kostuums en een gespreksonderwerp. Je hebt iets om over te praten, omdat het "materiaal" voor het gesprek al is toegewezen. Zelfs als er iets misgaat, kun je gewoon praten over je mislukte onderneming en zo een leuke tijd hebben.

Stap 3

Maak een spel of een reeks spellen. Wie zei dat alleen kinderen spelen? Het spel "Krokodil" gaat bijvoorbeeld altijd en in elk bedrijf met een knaller. Kan iemand weerstand bieden als een van jullie iets grappigs en belachelijks probeert te portretteren? Bedenk wat leuke activiteiten. Hoe gevarieerder en complexer ze zijn, hoe leuker de avond zal zijn.

Stap 4

Houd een liedjeswedstrijd. Vaak wil een Rus na een bepaalde graad iets zingen. Selecteer vooraf karaoke-schijven volgens de smaak van uw gasten. Een deel van dit plezier kan zijn rondhangen met je buren, die je repertoire niet echt respecteren. Nodig ze uit aan je tafel en nodig ze uit om met je mee te zingen.

Stap 5

Zoek een hot topic voor discussie in uw bedrijf. Blader door het laatste nieuws op internet, geloof me, daarna vind je wel iets om over te praten.

Stap 6

Houd een danswedstrijd. Welk feest is compleet zonder hen? Kies van tevoren muziek, bij voorkeur een niet-standaard interessante melodie die iedereen kent, bijvoorbeeld lambada, boogie woogie, "dans van kleine eendjes", enz. Dit moet plezier toevoegen aan je tijdverdrijf.

Aanbevolen: