Trouwjurk Voor De Volle Bruid

Trouwjurk Voor De Volle Bruid
Trouwjurk Voor De Volle Bruid

Video: Trouwjurk Voor De Volle Bruid

Video: Trouwjurk Voor De Volle Bruid
Video: Trouwjurk Silhouetten 2024, April
Anonim

Niet alle moderne bruiden hebben modelfiguren. Vrouwelijke schoonheid is echter een relatief begrip. En elke, zelfs de meest magnifieke, bruid kan er prachtig uitzien op haar eigen bruiloft. Het eerste wat je moet doen is natuurlijk de juiste trouwjurk uitkiezen. Het moet idealiter op de bruid zitten, er spectaculair uitzien op foto's, figuurgebreken verbergen en waardigheid benadrukken. En het belangrijkste is om de pasgetrouwde zelf te plezieren.

Trouwjurk voor de volle bruid
Trouwjurk voor de volle bruid

Gelukkig hebben veel bruidswinkels een assortiment aan outfits voor bijna elke smaak. Welke jurk moet een curvy bruid kiezen?

De meest voorkomende fout die vrouwen maken met overgewicht is de wens om het figuur volledig te verbergen. Dit is het niet waard om te doen. Een dikke bruid heeft een onmiskenbare waardigheid - een borst. Het moet in de eerste plaats worden benadrukt. Een win-win-optie voor de meeste dikke bruiden is een jurk met een halslijn. De V-hals zal zeker elegantie toevoegen.

Een jurk in de Griekse stijl zal het beeld van een volle bruid veredelen. Bovendien zullen de hoge taille en de vrij vallende, vloeiende rok het figuur visueel wat slanker maken. En als het lijfje is versierd met strass-steentjes of borduurwerk, zal de bruid een zekere "schil" hebben.

Een jurk met een A-lijn voegt majesteit toe aan een bruid met rondingen. De rondingen van de figuur in deze outfit zien er ongewoon vrouwelijk uit en de onvolkomenheden worden onzichtbaar. Het effect voegt een volant of kanten onderkant toe aan zo'n jurk.

Een dikke bruid zal allerlei kledingversieringen in de heupen of taille moeten opgeven. Maar ze worden met succes gecompenseerd door verschillende, zelfs vrij massieve, kettingen en kettingen.

Wat de kleur van de outfit moet zijn voor een volle bruid, is aan haar om te beslissen. Lichte pasteltinten zijn ideaal. Het is beter om kleurrijke, flitsende kleuren te vermijden: de bruid zal de aandacht op zichzelf vestigen, maar het is onwaarschijnlijk dat haar figuur er voordelig uitziet.

Volledigheid wordt al lang niet meer als een nadeel beschouwd. Immers, wie zei dat schoonheid geassocieerd moet worden met slankheid? Correct en smaakvol gekozen trouwjurk kan een bruid van absoluut elke lichaamsgrootte onweerstaanbaar maken. En geluk in de ogen en een vrolijke glimlach zullen nog meer charme en originaliteit toevoegen aan het imago van de bruid.

Aanbevolen: