Hoe Kies Je Een Mooie Trouwjurk Voor Je Figuur

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Mooie Trouwjurk Voor Je Figuur
Hoe Kies Je Een Mooie Trouwjurk Voor Je Figuur

Video: Hoe Kies Je Een Mooie Trouwjurk Voor Je Figuur

Video: Hoe Kies Je Een Mooie Trouwjurk Voor Je Figuur
Video: Welke trouwjurk past bij jouw figuur? 2024, April
Anonim

Het boeiende beeld van de bruid creëert een bijzondere aura van liefde en geluk om haar heen. Om er magisch uit te zien op een bruiloft, moet je van tevoren weten welke jurken bij je passen en uit welke jurk je moet komen. En dan blijft het alleen om uit de verkoopopties de mooiste en meest elegante kleding te kiezen.

Hoe kies je een mooie trouwjurk voor je figuur
Hoe kies je een mooie trouwjurk voor je figuur

Tegenwoordig zie je in bruidssalons luxe trouwjurken met geweldige stijlen en kleuren, dus het zal heel gemakkelijk zijn om het perfecte model te kiezen. U kunt ook terecht bij een goede studio, waar ervaren vakvrouwen een unieke outfit voor u maken.

Dus om voor de bruidegom te verschijnen in het schattige beeld van een romantische schoonheid, moet je rekening houden met de eigenaardigheden van je figuur bij het kiezen of naaien van een trouwjurk. Dit is niet moeilijk om te doen.

Chique afbeeldingen

  1. Als je smalle schouders en brede heupen hebt, moet je je figuur een meer harmonieuze omtrek geven. Het bovenlichaam is te kwetsbaar en moet worden aangepast. Een trouwjurk met mouwen staat je goed, maar ze moeten wel pluizig zijn, bijvoorbeeld in de vorm van lantaarns of bloemblaadjes. Laat de halslijn horizontaal zijn, dit zal helpen om de schouders visueel uit te breiden. Sluier dikke heupen met een rok van soepel vallende soepele stof.

    Beeld
    Beeld
  2. Heb je het gevoel dat je figuur vrouwelijke vormen mist? Wees niet boos. Met behulp van een goed geselecteerde trouwjurk is het gemakkelijk om je lichaam gratie en gratie te geven. Bekijk modellen met een korset en een pluizige rok van dichterbij. Het lijfje moet gemaakt zijn van dichte stof en versierd met volumineuze ornamenten: kant, franjes, mooie stenen of borduurwerk. Dit maakt je figuur "smakelijk" en verleidelijk.

    Beeld
    Beeld
  3. Brede schouders maken elk meisje enigszins hoekig. Als je tegelijkertijd smalle heupen hebt, moet je van het ietwat mannelijke uiterlijk afkomen. Kies een trouwjurk met een open lijfje of gooi een dunne cape van luchtige stof over je schouders. Besteed aandacht aan outfits met een lage taille, dit zal helpen om het onderlichaam extra volume te geven. Je ziet er ook geweldig uit in een luxe baljurkjurk met een gelaagde rok.

    Beeld
    Beeld

Kies een trouwjurk zonder haast, denk goed na over de verschillende opties. Zorg ervoor dat u alle modellen past die u aantrekkelijk vindt.

Zo'n belangrijke aankoop ga je waarschijnlijk doen in het gezelschap van je moeder, zus of goede vrienden. Luister naar hun mening, maar focus je allereerst op je persoonlijke en unieke gevoel voor schoonheid en stijl. En dan pak je ongetwijfeld een luxe trouwjurk waarin je er geweldig uitziet.

Aanbevolen: