Originele Ansichtkaarten: Hoe Schrijf Je Een Mooie Wens Voor Een Vriend?

Originele Ansichtkaarten: Hoe Schrijf Je Een Mooie Wens Voor Een Vriend?
Originele Ansichtkaarten: Hoe Schrijf Je Een Mooie Wens Voor Een Vriend?

Video: Originele Ansichtkaarten: Hoe Schrijf Je Een Mooie Wens Voor Een Vriend?

Video: Originele Ansichtkaarten: Hoe Schrijf Je Een Mooie Wens Voor Een Vriend?
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Als je niet weet wat je je vriend voor zijn verjaardag moet geven, geef dan de voorkeur aan een ansichtkaart. Bovendien hoef je niet te gaan winkelen op zoek naar zo'n origineel ontwerp, omdat je zo'n geschenk met je eigen handen kunt maken.

Originele ansichtkaarten: hoe schrijf je een mooie wens voor een vriend?
Originele ansichtkaarten: hoe schrijf je een mooie wens voor een vriend?

Wat je vriend ook is, hij verwacht nog steeds iets ongewoons en aangenaams van je. En ondanks het feit dat mannen van nature altijd rationeler, sterker en brutaler zijn dan vrouwen, blijven ze in hun hart nog steeds jongens. Een originele ansichtkaart met leuke wensen is dan ook een goed cadeau.

Er zijn eigenlijk veel ideeën voor het maken van een ansichtkaart voor een vriend, je hoeft alleen maar te beslissen over het thema van het ontwerp. Tegenwoordig zijn vooral creatieve ansichtkaarten in de vorm van een herenpak met stropdas, vlinderdas, horloge aan hanger, bril, knopen, manchetknopen enz. populair. Dit is niet alleen een originele ansichtkaart, het is vooral een weerspiegeling van de toekomstige eigenaar.

Denk goed na over wie je vriend is, wat hij doet, waar hij van houdt, wat zijn levensvisies en doelen zijn. Op basis van het portret van de jarige in stukken verzameld, kun je met je eigen handen een echt origineel cadeau maken.

Vaker wel dan niet, geven mannen de voorkeur aan coole ansichtkaarten, en hoe grappiger ze zijn, hoe langer ze door de eigenaar worden bewaard. Je zult een brutale vriend niet verrassen met rozen en glitters; een originele ansichtkaart in de vorm van een auto, motor is meer geschikt voor hem. Als je vriend een rocker in hart en nieren is, moet je de optie met verschillende kettingen en spikes, je favoriete band, enz. Eens nader bekijken.

Als je je vriend goed kent, voel je zijn houding ten opzichte van grappen en humor. In dit geval kun je een ansichtkaart presenteren met een subtiele grap. Laat zo'n felicitatie voor anderen beledigend lijken, maar een echte vriend zal de betekenis begrijpen en hartelijk lachen.

Als je twijfelt over een grappige ansichtkaart, weet dan dat het allerbelangrijkste is om de jarige een plezier te doen. Je kunt zelfstandig een felicitatie schrijven in de vorm van een rijm, dan moet je het samenstellen met een oriëntatie op de perceptie van de jarige.

Om een mooie en, wat belangrijk is, een competente wens te schrijven, is het noodzakelijk om in fasen te handelen. Het eerste dat in de felicitatie moet worden vermeld, is een beroep op de geadresseerde. Als de jarige je beste vriend is, behandel hem dan zoals je dat in het dagelijks leven doet. Het zal voor de jarige heel interessant zijn om de wens te lezen als deze begint met zijn bijnaam. Je kunt ook op naam aanspreken, bijvoorbeeld als de naam van je vriend Sergei is, dan moet je felicitaties gaan schrijven met de woorden: "Dora Seryozha (Sergei, Seryozha, Seryoga, etc.)."

De volgende stap is het complimenteren, prijzen en benadrukken van alle goede kanten van je vriend. Onthoud alles wat je weet over de jarige - zijn kwaliteiten, karakter, goede gewoonten en daden. Wat betreft de verschillende scheldwoorden, aarzel niet om ze naar wens te gebruiken, als ze natuurlijk uit de grond van je hart komen en niet gemarteld en onwaar zijn. Probeer je meer te concentreren op professionele, zakelijke kwaliteiten dan op het uiterlijk en de humor van je vriend.

Je moet in je felicitaties geen vreemde en dubbelzinnige vergelijkingen schrijven die verwarrend kunnen zijn. Dit kan de jarige beledigen, dus wees voorzichtig in je uitdrukkingen.

Vervolgens moet u een lijst met de wensen zelf schrijven. Probeer er niet veel van te schrijven, het belangrijkste is om ter zake te komen zonder toevlucht te nemen tot algemene clichés. Wensen voor een goede vriend moeten oprecht zijn, maar als de jarige een gekoesterde droom heeft waar hij liever niet over praat, is het beter om een al pijnlijk onderwerp niet nogmaals aan te raken.

Als je vriend problemen heeft in het leven, kun je kort enkele nuttige tips opschrijven die hem kunnen helpen of zijn situatie aanzienlijk kunnen verlichten. En tot slot, een originele kaart met wensen is een heel goed cadeau, maar geld is nooit overbodig, het kan als extra bonus worden bijgevoegd.

Aanbevolen: