Hoe Kies Je Een Trouwjurk Op Lichaamstype?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Trouwjurk Op Lichaamstype?
Hoe Kies Je Een Trouwjurk Op Lichaamstype?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwjurk Op Lichaamstype?

Video: Hoe Kies Je Een Trouwjurk Op Lichaamstype?
Video: Tips van Maartje: Hoe veter je jouw trouwjurk? Een handige video hoe jij je trouwjurk aantrekt. 2024, April
Anonim

Het kiezen van een trouwjurk is een belangrijke taak bij het voorbereiden van een feest. Op de bruiloft zullen de ogen van de gasten worden geklonken op de pasgetrouwden, dus de bruid moet er perfect uitzien.

Hoe kies je een trouwjurk op lichaamstype?
Hoe kies je een trouwjurk op lichaamstype?

De belangrijkste criteria voor de selectie van een trouwjurk

In moderne bruidssalons worden outfits voor elke smaak gepresenteerd: van weelderige klassieke jurken met een korset en een lange sleep tot gewaagde korte modellen in felle kleuren.

Maar het is de moeite waard eraan te denken dat u zich bij het kiezen van een trouwjurk aan een aantal criteria moet houden. De jurk moet overeenkomen met modetrends of een voorbeeld zijn van elegante klassiekers. Verouderde modellen uit de collecties van vorig jaar zien er belachelijk en goedkoop uit.

De outfit moet de waardigheid van de bruid benadrukken, passen bij haar type en de algemene stijl van de vakantie.

Zelfs de meest luxueuze jurk zal echter geen prinses van een meisje maken als het niet bij haar figuur past.

Jurk selectie op lichaamstype

Het type figuur "appel" onderscheidt zich door zijn gewelfde vorm en de aanwezigheid van een buik. De eigenaren van zo'n figuur hebben een slecht gedefinieerde taille, smalle heupen, maar eerder slanke benen. De hoofdtaak voor de bruid is om het beeld visueel uit te rekken, dus jurken in Griekse stijl met blote schouders zijn geschikt voor hen, en de vrij vallende stof zal de buik verbergen.

Als het figuur van een vrouw eruitziet als een omgekeerde driehoek, kies dan een trouwoutfit die de aandacht niet op de schoudergordel vestigt. De originele rok helpt het problematische deel van de figuur te verbergen. Het moet het hoogtepunt van de trouwjurk zijn. Laat de rok in vrije golven stromen en de onderkant van de jurk is versierd met een elegante draperie.

De eigenaren van een peervormig figuur hebben vaak smalle schouders, kleine borsten, maar weelderige vrouwelijke heupen. Het is beter voor zulke meisjes om te kiezen voor een aansluitende trouwjurk met een V-hals en bloemen op een korset. De rok mag niet te pluizig zijn, om niet te veel nadruk te leggen op de ronde heupen. Goud of zilver borduurwerk op het lijfje van de jurk zal helpen om de dunne taille te benadrukken.

Kenmerkende kenmerken van de "rechthoek"-figuur zijn schouders en heupen van dezelfde breedte, een zwak gemarkeerde taille en een kleine borst.

Hier is de belangrijkste taak om het figuur van de bruid vrouwelijker te maken. Rechte jurken zijn ideaal, evenals weelderige modellen met decoratieve details op het korset.

Als de rondingen van een vrouwelijke figuur visueel vergelijkbaar zijn met een zandloper, moeten alle voordelen worden opgemerkt. Het korset zal de natuurlijke kenmerken van het figuur van de bruid gunstig benadrukken. In dit geval moet de trouwjurk matig strak zijn met een halslijn, die de mooie borsten gunstig zal markeren.

Universele jurk

Trouwjurken in Empire-stijl zijn bijna universeel en zullen elk figuur versieren.

Ze onderscheiden zich door een hoge taille, een brede riem onder de borst en de aanwezigheid van sieraden (strass-steentjes, kant, bloemen). Deze modellen hebben een lichte en vloeiende onderkant en een vrouwelijke snit. Er zijn geen weelderige kraagjes op zo'n jurk, hoewel delicaat, sierlijk borduurwerk op het lijfje is toegestaan.

"Empire" zal helpen om alle overtollige pracht van vormen te verbergen en de buik te verbergen.

Dergelijke modellen zijn ook zeer geschikt voor lange bruiden, ze benadrukken met succes het silhouet en maken van het meisje een "fantastische nimf".

Ze zijn gemakkelijk en comfortabel om te dragen, omdat ze vrij zijn en beweging niet belemmeren. Griekse trouwjurken (Empire-stijl) zijn sierlijke, comfortabele en vrouwelijke jurken gemaakt van licht vloeiende stoffen. Ze zijn voornamelijk gemaakt van chiffon met guipure-inzetstukken of zijde.

Empire-stijl trouwjurken zijn zomermodellen met open schouders. Bij asymmetrische stijlen kan één schouder worden blootgelegd, terwijl de andere is bedekt met een stuk lichtgewicht stof.

Aanbevolen: