Hoe Bestel Je Een Ster

Inhoudsopgave:

Hoe Bestel Je Een Ster
Hoe Bestel Je Een Ster

Video: Hoe Bestel Je Een Ster

Video: Hoe Bestel Je Een Ster
Video: H5 : samenvatting, draaistroom, in ster en in driehoek. 2024, April
Anonim

De laatste jaren is het uitnodigen van sterren voor uw vieringen (of het nu een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest is) een trendy fenomeen geworden. Deze kans om jezelf en je gasten te plezieren is niet goedkoop. De kosten van een optreden van beroemdheden op een privé-evenement variëren van enkele duizenden tot honderdduizenden euro's. Een ster voor een vakantie bestellen kan op verschillende manieren.

Hoe bestel je een ster
Hoe bestel je een ster

instructies:

Stap 1

De meeste beroemdheden hebben hun eigen internetsites, die vaak contacten hebben om met het administratieve team van de beroemdheid te communiceren over verschillende zaken, waaronder het organiseren van optredens. Door contact op te nemen met de juiste persoon kunt u de voorwaarden voor de aanwezigheid van een ster op uw evenement afspreken. Houd er rekening mee dat je, naast het betalen van de vergoeding, ook moet voldoen aan de voorwaarden van het huishouden en de technische rijder (een document dat de lijst weergeeft van de vereisten van de uitgenodigde beroemdheid voor de evenementenlocatie, professionele uitrusting en uitrusting van de kleedkamer).

Stap 2

De medewerkers van vrijwel elk vakantiebureau weten de beroemdheid waarin u geïnteresseerd bent direct of via tussenpersonen te bereiken. In dit geval bespaart u tijd en bent u vrij van onderhandelingen en talrijke overeenkomsten. Houd er echter rekening mee dat de kosten van de bestelling zullen stijgen met het bedrag van de commissie van het bureau.

Stap 3

Bij het zoeken naar de contactgegevens waarin u geïnteresseerd bent, zullen gespecialiseerde sites helpen, die informatie over artiesten bevatten, inclusief het sterrenniveau. Deze middelen omvatten bijvoorbeeld www.baza-artistov.ru, www.partyinfo.ru, www.eventcatalog.ru. Houd er rekening mee dat alleen geregistreerde gebruikers toegang hebben tot contacten. Daarom zult u wat tijd moeten besteden om het telefoonnummer of e-mailadres te krijgen waarmee u contact moet opnemen

Stap 4

Buitenlandse artiesten hebben meestal contracten met boekingsbureaus die hun optredens organiseren. Informatie met de contactgegevens van de agent wordt in de regel op de officiële internetbronnen van de ster geplaatst. Houd er rekening mee dat in dit geval, naast het honorarium van de artiest, de uitnodigende partij reiskosten betaalt, evenals accommodatie en maaltijden voor de beroemdheid en haar begeleiders tijdens hun verblijf in de stad van het evenement.

Aanbevolen: