Hoe Bestel Je Een Clown

Inhoudsopgave:

Hoe Bestel Je Een Clown
Hoe Bestel Je Een Clown

Video: Hoe Bestel Je Een Clown

Video: Hoe Bestel Je Een Clown
Video: C-CLOWN(씨클라운) _ Far away...Young love(멀어질까봐) (Member Ver.) MV 2024, April
Anonim

Om een leuke en onvergetelijke vakantie voor hun kind te organiseren, zijn ouders op veel voorbereid. Iemand bedenkt zelf interessante spelletjes en wedstrijden, terwijl anderen professionele artiesten uitnodigen die kinderen zullen vermaken en plezier en ongeremd plezier bezorgen. Wat moet je doen om een clown te bestellen voor een kinderfeestje?

Hoe bestel je een clown
Hoe bestel je een clown

instructies:

Stap 1

Kies eerst een plaats voor het feest en bepaal het aantal gasten. Schrijf een ruw plan van het evenement. Bedenk hoe lang je de animator moet uitnodigen. Afhankelijk van uw scenario kan het helemaal aan het begin, in het midden of tegen het einde van de vakantie worden opgeroepen.

Stap 2

Praat dan met je vrienden. Vraag hen welk bureau ze de clown hebben besteld, wat ze leuk vonden aan het kunstenaarschap en wat niet. Zoek het telefoonnummer en bel dit bedrijf. Praat met de manager, vraag naar de kosten, vertel ons over uw wensen. Als alles je uitkomt, maak dan een bestelling waarin je bespreekt hoe lang je een animator nodig hebt, de locatie van de vakantie, het aantal uitgenodigde kinderen. Vergeet ook niet duidelijk te maken wie wedstrijdprijzen en andere kleine souvenirs gaat kopen.

Stap 3

Als je een computer met internettoegang hebt, ga dan naar de websites van bedrijven die de feestdagen organiseren. In de regel bevat het alle informatie over de aangeboden diensten, foto's en video's van de vakanties die door de animators worden bewaard. Bekijk de reviews over dit bureau. Kies dan pas het programma dat je leuk vindt en bel het opgegeven telefoonnummer. Bespreek met de manager van het personage, rekening houdend met de leeftijd van de kinderen, de werkuren van de clown, de locatie van het feest (huis, café, kleuterschool). Laat je adres achter waar de clown naar toe moet rijden en een telefoonnummer om contact met je op te nemen. Betaal voor de dienst tijdens de vergadering.

Stap 4

U kunt ook zelf online een bestelling plaatsen. Ga naar de website van het geselecteerde bedrijf en vul alle velden in het voorgestelde formulier in, schrijf uw wensen op en een telefoonnummer dat kan worden gebruikt om u te bellen. Later zal een medewerker van het bedrijf contact met u opnemen en de bestelling bevestigen.

Aanbevolen: