Hoe Roep Je Een Clown Op?

Inhoudsopgave:

Hoe Roep Je Een Clown Op?
Hoe Roep Je Een Clown Op?

Video: Hoe Roep Je Een Clown Op?

Video: Hoe Roep Je Een Clown Op?
Video: How To Jump Rope (Clown Time) 2024, April
Anonim

Als u besluit een vakantie te regelen en een clown uit te nodigen, twijfel er dan niet aan dat u en uw gasten zich dit feest nog lang zullen herinneren. Professionele artiesten zullen niet alleen kinderen veel plezier bezorgen, maar ook volwassenen vermaken. De clown kan naar huis worden geroepen, naar een restaurant, naar een landhuis of naar elke andere plaats waar het evenement zal plaatsvinden.

Hoe roep je een clown op?
Hoe roep je een clown op?

Noodzakelijk

  • - beslissen over de locatie voor de vakantie;
  • - studieaanbiedingen en prijzen;
  • - om uw wensen te uiten;
  • - Plaats een bestelling.

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst de locatie van het feest en het aantal gasten. Overweeg een voorbeeldscenario. Bepaal hoe lang het feest duurt. De clown kan helemaal aan het begin, in het midden of tegen het einde worden geroepen. Het hangt allemaal af van het thema van het evenement.

Stap 2

Als je een kinderverjaardag viert, is het uiterlijk van de clown helemaal aan het begin of dichter bij het midden wenselijk. Hij kan op elk moment naar een volwassen feest komen.

Stap 3

Blader door gespecialiseerde sites. Bekijk aanbiedingen en prijzen. Bel het opgegeven telefoonnummer en praat met de manager. Vertel ons over het aankomende evenement en geef je wensen door. Specificeer het programma van de toespraak en andere informatie die voor u van belang is. Zelfs als alles bij u past, haast u dan niet om een bestelling te plaatsen. Bel een aantal van deze bedrijven en praat met medewerkers.

Stap 4

Praat met bekenden. Wellicht hebben zij ervaring met clowns en kunnen zij u een bepaald vakantiebureau aanbevelen. Lees reviews van vergelijkbare bedrijven. Verzamel zoveel mogelijk informatie. Een vakantie is immers een zeer verantwoorde aangelegenheid en daar moet u zich goed op voorbereiden.

Stap 5

Nadat je een bureau hebt gekozen, bel je en zeg je dat je een clown wilt uitnodigen. Voordat u een aanvraag doet, moet u alle details doornemen en de prijs controleren. Alleen dan kunt u een bestelling plaatsen.

Stap 6

Ook bieden veel sites aan om online een aanvraag te plaatsen. Vul het voorgestelde formulier in, schrijf uw wensen op en laat uw contactgegevens achter. Het personeel van het agentschap zal contact met u opnemen en de bestelling bevestigen.

Stap 7

In Moskou kost 1 uur clownwerk in de regel vanaf 1900 roebel. Als je een clown langer dan 2 uur uitnodigt, krijg je korting. Het bedrag is inclusief vertrek en een speciaal programma - grappige raadsels, grappige spelletjes, praktische grappen, goocheltrucs, dansen, ballen, schminken en nog veel meer. Elke clown heeft zijn eigen professionele geheimen. Het programma is afhankelijk van het thema van uw vakantie en de leeftijd van de gasten.

Aanbevolen: