Hoe Collega's Op Het Werk Te Feliciteren Op 23 Februari

Inhoudsopgave:

Hoe Collega's Op Het Werk Te Feliciteren Op 23 Februari
Hoe Collega's Op Het Werk Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Collega's Op Het Werk Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Collega's Op Het Werk Te Feliciteren Op 23 Februari
Video: Mobiliteitsbeleid in Nederland te verkokerd. Duurzaamheidsdoelstellingen komen in gedrang. 2024, Mei
Anonim

Volgens een lange traditie feliciteren vrouwen op 23 februari familieleden en vrienden van mannen met de feestdag. En het maakt niet uit of iemand in het leger heeft gediend of niet, elke vrouw zou zich van tevoren op dit evenement moeten voorbereiden. En als er in dit opzicht meestal geen problemen zijn met familieleden, dan is alles op het werk heel anders. Laten we eens nader bekijken hoe u uw collega's op het werk op 23 februari kunt feliciteren.

Dag van de verdediger van het vaderland - mannenvakantie
Dag van de verdediger van het vaderland - mannenvakantie

instructies:

Stap 1

Als er geen problemen zijn met geld, dan zijn er heel veel opties voor geschenken. Hier hoef je alleen maar je fantasie een beetje aan te zetten en te gaan winkelen. Alles kan als cadeau voor Verdediger van het Vaderland-dag: aanstekers, pennen, certificaten voor een bepaald bedrag, pc-componenten en parfum.

Stap 2

Als we het hebben over collectieve geschenken, dan is hier natuurlijk de uitdaging voor het mannelijke stripperscollectief erg populair. Maar deze nogal pittige optie kan niet overal worden goedgekeurd door het management van het bedrijf.

Stap 3

Niet de meest originele, maar effectieve optie is de presentatie van ansichtkaarten. Dit is waar je humor en creativiteit in het spel moeten komen. U kunt voor elke collega persoonlijk interessante grappige gedichten samenstellen. Maar nogmaals, deze optie is meer geschikt als aanvulling op het hoofdgeschenk.

Stap 4

Als het in je team past om de feestdag op 23 februari te vieren, zittend aan één grote tafel, dan kun je dat als verrassing voor je collega's klaarzetten. U kunt een aantal interessante gerechten thuis koken, of u kunt kant-en-klare levering rechtstreeks op kantoor bestellen. In dit geval moet u de kamer waarin het feest zal plaatsvinden niet vergeten. Gebruik bijvoorbeeld ballonnen en posters.

Stap 5

Het vrouwelijke team kan zich verkleden in een militair uniform en een mini-voorstelling organiseren, een scène met speelgoedrekwisieten. Aan het einde kan het worden aangevuld met een trekking van waardevolle prijzen, een feestmaal of beide.

Aanbevolen: