Hoe Collega's Te Feliciteren Op 23 Februari

Inhoudsopgave:

Hoe Collega's Te Feliciteren Op 23 Februari
Hoe Collega's Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Collega's Te Feliciteren Op 23 Februari

Video: Hoe Collega's Te Feliciteren Op 23 Februari
Video: 📣 Димаш и Славянский базар Лучшие моменты Эксклюзивный материал ✯SUB✯ 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van 23 februari staat elk meisje voor een probleem, niet alleen hoe ze haar dierbaren moet feliciteren - echtgenoot, vader, broers, vrienden, maar ook hoe ze haar collega's niet moet negeren. U moet tenslotte een felicitatie bedenken die niet te formeel, maar niet te vertrouwd zal zijn en die zeker iedereen op kantoor zal bevallen.

Hoe collega's te feliciteren op 23 februari
Hoe collega's te feliciteren op 23 februari

Het is nodig

  • - feestelijke screensaver voor je computer;
  • - muurkrant;
  • - vleespasteien, kaviaar, pannenkoeken, groenten;
  • - cadeautjes.

instructies:

Stap 1

De vorm van felicitatie is natuurlijk afhankelijk van uw budget en de relatie tussen medewerkers. Je kunt een interessante en gedenkwaardige felicitatie bedenken, zelfs als je de enige vrouw in het team bent. Aan de vooravond van de vakantie, blijf hangen in uw kantoor en wanneer al uw collega's vertrekken, zet u een feestelijke screensaver op hun desktops, terwijl u probeert geen instellingen op de computer omver te werpen en de benodigde bestanden niet te verwijderen.

Stap 2

Maak een muurkrant met foto's van je mannelijke collega's en vakantiegedichten. Als uw bedrijf niet over de benodigde apparatuur beschikt, kunnen op een printer afgedrukte foto's op gewoon Whatman-papier worden geplakt en kunnen gedichten met de hand worden geschreven.

Stap 3

Een van de belangrijkste gebeurtenissen is een feestelijke tafel. Laat de taarten voor 8 maart staan, laat de mannen ze aan jou geven. Voor een sterke helft van de mensheid is het beter om taarten met vlees te koken, een pot kaviaar te kopen en pannenkoeken te bakken, groenteplakken mee te nemen. Als je niet zeker weet of je alcohol op tafel moet zetten, kun je het beter niet zetten. In dat geval bepalen de mannen zelf snel wie van hen naar de winkel zal rennen.

Stap 4

Het belangrijkste onderdeel van 23 februari zijn geschenken. Als je je collega's niet goed genoeg kent om voor elk een individueel cadeau te kiezen, geef dan iets waar de meeste mannen blij van worden. Dit kunnen hoeden of handdoeken zijn met grappige inscripties. Je kunt een fles alcohol kopen voor je collega's en er je eigen label op maken met een foto van de hoogbegaafde en een opsomming van zijn beste eigenschappen. Als u een van de weinige vrouwen in het herenteam bent, kunt u zich beperken tot ansichtkaarten en een feestelijke tafel - collega's zullen uw inspanningen begrijpen en waarderen.

Stap 5

Als je een vrije en informele relatie hebt, organiseer dan leuke wedstrijden, zing een paar liedjes met collega's. Je kunt onderhandelen met andere medewerkers en een soort parade organiseren, vermomd als het hele damesteam in een overjas en vest. Mannen zullen het waarderen en zullen je zeker proberen te plezieren op 8 maart.

Aanbevolen: