Wat Ongebruikelijk Om Collega's Te Feliciteren

Inhoudsopgave:

Wat Ongebruikelijk Om Collega's Te Feliciteren
Wat Ongebruikelijk Om Collega's Te Feliciteren

Video: Wat Ongebruikelijk Om Collega's Te Feliciteren

Video: Wat Ongebruikelijk Om Collega's Te Feliciteren
Video: In Rusland kwamen bandieten aan de macht. Een typische criminele vertegenwoordiger. 2024, Mei
Anonim

Op vakanties wisselen mensen die in hetzelfde team werken felicitaties en kleine souvenirs uit. Voor het nieuwe jaar is de kamer versierd met een paar slingers en worden sterretjes en confetti toegevoegd aan de wensen van geluk. Als je je collega's op vakantie meer plezier en creativiteit wilt brengen, bedenk dan iets origineels en helders.

Wat ongebruikelijk om collega's te feliciteren
Wat ongebruikelijk om collega's te feliciteren

Noodzakelijk

  • - afwasbare verf;
  • - gebak en koffie;
  • - attributen van de vakantie;
  • - Ballonnen.

instructies:

Stap 1

Teken felgekleurde wijzers die collega's naar de gedekte tafel leiden. Natuurlijk moet de traktatie niet-alcoholisch zijn, zodat de vakantie niet eindigt met een schandaal en ontslag. Maar iedereen zal met veel plezier in de feestelijke "voetstappen" treden en een kopje aromatische koffie drinken met verse knapperige croissants.

Stap 2

Als je team vriendelijk en hecht is, kun je de chef overhalen om bij je aan tafel te komen. Bereid de attributen van de vakantie voor: gekleurde doppen, tongen en confetti. Blaas een bos ballonnen op.

Stap 3

Bestel een felicitatie van de artiesten. De door jou gekozen personages komen 's ochtends aan met cadeautjes en grappige gedichten die ze voorlezen aan al je collega's.

Stap 4

Profiteer ook van de lokale radiodienst. Doe vooraf een verzoek en zet de hoorn op het afgesproken tijdstip aan, de omroepers zullen uw felicitaties uitspreken aan collega's in de ether.

Stap 5

De medewerkers van de bezorgdienst brengen de vakantie naar je werkplek. Vul veel kleine, felgekleurde ballonnen met helium en verpak ze in een grote kartonnen doos. Op een feestdag wordt het pakket overhandigd aan collega's, die geschenken vrijgeven aan de vrijheid.

Stap 6

Huur een billboard-ruimte in de buurt van uw kantoor zodat alle collega's gegarandeerd uw felicitaties zien en lezen. Je blije gezicht op de poster laat geen twijfel bestaan over het auteurschap van de tekst.

Stap 7

Huur een kostuum van een clown, Sinterklaas, Superman of een ander kleurrijk personage. Breng hem op vakantie naar zijn werk en kleed hem om, deel leuke cadeaus uit en feliciteer collega's. Leer de teksten van de gedichten uit het hoofd om de verrassing niet met aarzelingen te bederven.

Stap 8

Bestel in de patisserie een grote heerlijke taart met felicitaties aan je collega's. Weinigen kunnen een delicate delicatesse weigeren, maar kies voor het geval dat een caloriearm product zonder noten. Ook kun je verschillende taarten bestellen zodat iedereen een toetje naar zijn smaak kan kiezen. Maar op elk zoet product moeten felicitaties worden geschreven.

Aanbevolen: