Hoe Ongebruikelijk Te Feliciteren Met Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Ongebruikelijk Te Feliciteren Met Het Nieuwe Jaar?
Hoe Ongebruikelijk Te Feliciteren Met Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Ongebruikelijk Te Feliciteren Met Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Ongebruikelijk Te Feliciteren Met Het Nieuwe Jaar?
Video: Новогодний концерт Dimash Dears - с Новым годом Димаш! [SUB] 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar is een feestdag die noodzakelijkerwijs anders moet zijn dan alle andere dagen van het jaar. Hoe kun je je vrienden en familie feliciteren zodat de overgang naar het nieuwe jaar voor hen onvergetelijk wordt?

Hoe ongebruikelijk te feliciteren met het nieuwe jaar?
Hoe ongebruikelijk te feliciteren met het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Voordat u begint met het voorbereiden van een buitengewone felicitatie, moet u overwegen aan wie deze zal worden gericht. Zelfs als de oorspronkelijke felicitatie bedoeld is voor kinderen, houd dan rekening met hun leeftijd: wat voor een 3-jarig kind een sprookje en een wonder lijkt, lijkt oninteressant voor de voorbereiding en veroorzaakt een ironische grijns bij de student.

Stap 2

Vraag uw dierbaren van tevoren wat zij graag cadeau zouden willen krijgen. Als je denkt dat je hun behoeften goed genoeg begrijpt, vraag je het misschien niet, maar observeer je vrienden en familie gewoon een paar dagen nauwkeuriger. Als je het moeilijk vindt om een cadeau te kiezen, presenteer dan in ieder geval iets neutraals. Bijvoorbeeld een mok met de naam en foto van een kind of volwassene, of origineel speelgoed voor het versieren van een kerstboom.

Stap 3

Schrijf een felicitatietoespraak die relevant moet zijn voor deze persoon of, in het geval van een bedrijfsmaaltijd, voor alle collega's. Als je felicitaties schrijft aan een heel dierbaar persoon (kinderen, ouders, echtgenoot), beknibbel dan niet op vriendelijke woorden en bedank ze gewoon voor wat ze zijn. Als u een felicitatie voor collega's opstelt, schrijf deze dan in een officiële zakelijke stijl en vermeld alle prestaties van medewerkers in het afgelopen jaar.

Stap 4

Teken een vakantiekrant of maak - als de technische mogelijkheden het toelaten - een korte komische video over het leven in uw gezin of werk in uw bedrijf. Humor moet licht zijn; vermeld niet de fouten van dierbaren of collega's, of hun externe gebreken. Scenario - schetsen van het dagelijks leven. Zorg ervoor dat u kaarten en geschenken aan iedereen uitdeelt voordat u de video bekijkt. U kunt ook een video- of krantenwedstrijd organiseren tussen koppels in uw gezin of - op het werk - tussen afdelingen in uw organisatie.

Stap 5

Bestel de diensten van animators. Zowel kinderen als volwassenen zijn meestal blij met Santa Claus en Snow Maiden. Een uitzondering kunnen adolescenten zijn die geloven dat eenvoudige alledaagse geneugten beneden hun waardigheid zijn. Maak in dit geval uw gaspedaal niet tegen zijn zin blij, maar geef hem in de juiste setting een kaartje voor de club voor de oudejaarsavond voor middelbare scholieren (of twee, als hij (zij) al met iemand afspreekt of plannen om dat te doen). Schoolvakanties - natuurlijk, maar je vroegrijpe volwassen kind zal dubbel blij zijn om op een onbekende plek weg van de ouders te zijn. Een alternatief voor de club (als je bang bent voor ongewenste gevolgen) kan een nieuwjaarsreis naar een camping of zelfs naar het buitenland zijn. Overigens kunt u, indien mogelijk, een nieuwjaarstour voor het hele gezin organiseren.

Stap 6

Blinde beeldjes van sneeuw en ijs op de binnenplaats van het huis, beschilder ze en versier met klatergoud en vlaggen. Woon je in een hoogbouw, betrek dan buren bij dit leuke werk. Installeer vlak voor het nieuwe jaar slingers op sneeuwmannen, konijntjes en andere personages, zodat de figuren in ieder geval tijdens de feestelijke nacht een lust voor het oog zullen zijn. Ook hiervoor kunt u specialisten inschakelen.

Aanbevolen: