Hoe Ongebruikelijk Om Te Feliciteren Met De Verjaardag

Inhoudsopgave:

Hoe Ongebruikelijk Om Te Feliciteren Met De Verjaardag
Hoe Ongebruikelijk Om Te Feliciteren Met De Verjaardag

Video: Hoe Ongebruikelijk Om Te Feliciteren Met De Verjaardag

Video: Hoe Ongebruikelijk Om Te Feliciteren Met De Verjaardag
Video: Een bijzondere felicitatie 2024, April
Anonim

Jubileum op elke leeftijd betekent een grote vakantie, het verzamelen van familieleden, vrienden, collega's aan één tafel. Om de jarige in het middelpunt van de belangstelling te laten staan, constant te glimlachen en gelukkig te zijn, bereidt u een ongewone felicitatie voor hem voor.

Hoe ongebruikelijk om te feliciteren met de verjaardag
Hoe ongebruikelijk om te feliciteren met de verjaardag

Noodzakelijk

  • - het internet;
  • - horoscopen (druïden en bloemen);
  • - papier (verpakking, bedrukking, gekleurd);
  • - schaar;
  • - ballonnen (opgeblazen met helium);
  • - permanente markeringen;
  • - foto's van de held van de dag;
  • - beamer;
  • - geld.

instructies:

Stap 1

Begin van tevoren na te denken over een ongewone verjaardagsgroet, je moet je erop voorbereiden. Neem contact op met het sweepstakes-bedrijf. Ze zullen een spannend avontuur bedenken, afhankelijk van de interesses en leeftijd van de held van de dag. De felicitaties worden uitgevoerd door professionele acteurs volgens het door u gekozen thema. Zo'n cadeau is onvergetelijk en origineel, maar vraagt wel een flinke investering van je.

Stap 2

Bekijk de horoscoop voor bloemen of druïden. Volgens hen, pak een bloem of een boom voor de held van de dag (veel ongewone planten hebben dwerg- en decoratieve opties en analogen). Print de tekst uit die de persoon zal karakteriseren. Voeg het toe aan uw kaart, samen met tips voor plantenverzorging. Maak een ongebruikelijke verjaardagsgroet door de "Regels voor het omgaan met de jarige" te lezen (verander de regels voor het verzorgen van een bloem in een komische vorm).

Stap 3

Koop veelkleurige stevige heliumballonnen. Maak een felicitatietekst. Schrijf de datum op meerdere ballonnen (of één). Laat de rest schoon, bereid een permanente marker voor. Bied de held van de dag verschillende ballonnen aan zodat hij er alles op kan schrijven waar hij in het nieuwe jaar voor zichzelf van af wil (ziekte, verdriet, verdriet, etc.) en laat hem de lucht in gaan. Laat de ballon met de datum ook achter alle anderen aan gaan, want het belangrijkste is de gemoedstoestand, niet de leeftijd.

Stap 4

Maak een video als verjaardagsgroet. Voeg er foto's in van de jarige, familieleden, vrienden, knipsels uit je favoriete films, regels uit gedichten, aforismen, enz. Pak muziek op - het kan een favoriet liedje zijn van de held van de dag, of gewoon een melodie die past bij het onderwerp. Schrijf felicitatieregels, voeg ze toe aan de videoreeks. Zo'n felicitatie kunt u zowel zelfstandig als op bestelling maken.

Aanbevolen: