Wat Ongebruikelijk Om Een vriend Te Feliciteren

Inhoudsopgave:

Wat Ongebruikelijk Om Een vriend Te Feliciteren
Wat Ongebruikelijk Om Een vriend Te Feliciteren

Video: Wat Ongebruikelijk Om Een vriend Te Feliciteren

Video: Wat Ongebruikelijk Om Een vriend Te Feliciteren
Video: Verras enveloppen voor felicitaties met uw eigen handen, hoe u een verjaardagscadeau kunt maken 2024, April
Anonim

Om je geliefde vriendin op een originele manier te feliciteren, is het helemaal niet nodig om veel geld uit te geven. Het belangrijkste is om rekening te houden met de individuele kenmerken van een persoon, zijn wensen en dromen. En versier dan je felicitaties mooi en correct.

Wat ongebruikelijk om een vriend te feliciteren
Wat ongebruikelijk om een vriend te feliciteren

Het is nodig

  • -fotoboek;
  • -het internet;
  • -ansichtkaart;
  • -geld.

instructies:

Stap 1

Om de felicitatie te onthouden, onthoud de geschiedenis van uw vriendschap. Iets persoonlijks dat jullie samenbindt en jullie vriendschap versterkt of begint. Je kunt een fotoalbum maken, dat je gezamenlijke foto's zal bevatten, die elk een soort grappig bijschrift hebben. Versier het album prachtig. Foto's afdrukken of online een keuze maken. Voor een dergelijk geval kunt u zich wenden tot professionals die retoucheer- en ontwerpprogramma's bezitten - dan zal het album niet alleen aangenaam zijn, maar ook een heel mooie felicitatie. Zet samen met het laatste frame een felicitatie, die uw wensen voor haar vermeldt.

Stap 2

Schrijf bij het opstellen van een ansichtkaart of een geschreven felicitatie geen veelvoorkomende zinnen. Iedereen zegt hetzelfde op elke vakantie. Vermijd vulgariteit (herhaling). Om dit te doen, moet je eerst nadenken over wat je vriendin voor zichzelf zou willen - wat ze wil van het leven, wat belangrijk voor haar is. Ten tweede, zet deze wensen in hun oorspronkelijke vorm. Voeg humor toe.

Stap 3

Als verbeelding niet genoeg is, let dan op grappige ansichtkaarten in kantoorboekhandels. Er is noodzakelijkerwijs een serie "Geliefde vriend". Voeg een paar regels van jezelf toe aan de grappige handtekening op de kaart.

Stap 4

Elke felicitatie is dubbel plezierig als er een verrassing bij is. Vraag haar dierbaren wat ze voor zichzelf zou willen, maar nog steeds niet zal kopen (in redelijkheid natuurlijk), en geef haar dan een geschenk. Vaak blijkt dat mensen wat leuke kleine dingen willen, zoals een stofzuiger voor een computer.

Stap 5

Geef onverwacht een cadeau. Geef bijvoorbeeld eerst alleen een ansichtkaart met een raadsel dat aangeeft waar het cadeau verstopt zit.

Stap 6

Als je voldoende geld hebt, nodig dan een van haar favoriete sterren uit voor de vakantie van je vriend. Deze service wordt door veel bedrijven aangeboden, zoek gewoon op internet.

Aanbevolen: