Hoe Ongebruikelijk Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Vooruit Plannen

Inhoudsopgave:

Hoe Ongebruikelijk Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Vooruit Plannen
Hoe Ongebruikelijk Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Vooruit Plannen

Video: Hoe Ongebruikelijk Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Vooruit Plannen

Video: Hoe Ongebruikelijk Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Vooruit Plannen
Video: MindLabs Jaarevent Beyond Education 2020 deel 1 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is niet per se een vakantie die het gebruikelijke scenario volgt. U kunt proberen iets speciaals te organiseren door een feest te geven waar al uw gasten nog lang aan terug zullen denken! Ideeën voor een feest zijn te vinden op internet, bedenk jezelf, of vraag je vrienden wat de meest gedurfde opties voor het nieuwe jaar in hun fantasieën verborgen zijn.

Hoe ongewoon om het nieuwe jaar te vieren
Hoe ongewoon om het nieuwe jaar te vieren

Thema feest

De makkelijkste optie is een themafeest. Als je nadenkt over het menu, het appartement dienovereenkomstig inricht en je vrienden ten zeerste aanbeveelt om zich in de juiste stijl te kleden, dan zijn een ongewone sfeer en een onvergetelijke vakantie voor iedereen gegarandeerd. De klassieker is een pyjamafeestje. Iedereen zou in een pyjama of een nachtjapon moeten zijn. Passend entertainment: openhartige gesprekken, spelletjes waarbij iemand zijn geheimen moet vertellen, kussengevechten en al dat soort amusement. In dit geval hoeft u zich geen zorgen te maken over de nieuwjaarstafel, fruit, pizza en lichte snacks zijn een uitstekende optie. Drankjes - wijn en martini.

Na dit nieuwe jaar kunt u ontbijten in badjassen. 's Ochtends kleedt iedereen zich om in badjassen en kookt samen het ontbijt.

U kunt zaken met plezier combineren. Door een fotograaf uit te nodigen voor een vakantie, kun je een professionele fotosessie krijgen voor alle gasten, terwijl je zelf veel plezier hebt. Als je het proces van joint organiseert, kost het fotograferen erg goedkoop. Je wordt geleidelijk dronken, de foto's worden openhartiger … Het belangrijkste is om het niet te overdrijven.

Voor een vrouwenvakantie kun je een visagist of een manicure-meester, een masseur, bellen. Het hangt allemaal alleen af van je verbeelding. Houd er rekening mee dat de ingehuurde persoon niet meerdere uren aaneengesloten zal kunnen werken.

Nieuwjaar op het strand

Als je ervan droomt deze wintervakantie te vieren tussen de zee en het warme zand, kies dan een zuidelijk land, waar het klimaat op dit moment zwemmen en zonnebaden toelaat, en ga daarheen. Met zo'n ongewoon nieuwjaar kun je niet speciaal nadenken over scenario's voor de vakantie, omdat alles vanzelf heel origineel zal blijken te zijn. Het begin van het jaar zal door u worden herinnerd, evenals door uw vrienden, als u allen samen gaat.

Noordelijke toer

Oudejaarsavond hoeft niet kalm en stil te zijn. Je kunt een tour boeken naar het noordelijke land en daar op nachtsafari gaan door de besneeuwde vlaktes, het noorderlicht en verbazingwekkende besneeuwde landschappen observeren. De arctische natuur kan ieders verbeelding verbazen, en het gevoel dat je ergens in de buurt van het huis van de kerstman bent, tussen het ijs en de sneeuw, staat op het punt langs je door de lucht te razen in zijn kar getrokken door rendieren.

vrije tijd

Als je een liefhebber bent van buitenactiviteiten, dan kan een nieuw jaar, doorgebracht met je hobby en gelijkgestemde mensen, een heel goed idee voor je zijn. Wat is er mooier dan een adembenemende afdaling van een besneeuwde helling, dan aan de bar om vrienden te ontmoeten en champagneglazen te drinken zonder je skischoenen uit te doen. In de tijd van het nieuwe jaar kun je gelijk de baan op. Als je dol bent op duiken, breng deze vakantie dan door met duiken onder water en kijken naar het onderwaterleven. Voor kiteliefhebbers, wat is er mooier dan een oudejaarsavond zeilen!

Maak je eigen dromen waar

Denk na, is er iets anders dat je zou willen bereiken? Het is tijd om te experimenteren. Het beste en meest creatieve nieuwjaar is er een waarin dromen en de gekste wensen uitkomen, wanneer wonderen gebeuren die op een ander moment onmogelijk zijn.

Aanbevolen: