Hoe Paasmanden Te Versieren

Inhoudsopgave:

Hoe Paasmanden Te Versieren
Hoe Paasmanden Te Versieren

Video: Hoe Paasmanden Te Versieren

Video: Hoe Paasmanden Te Versieren
Video: De ALLERBESTE manier om VROUWEN te VERSIEREN | Bucket Boys (Mensenkennis) 2024, April
Anonim

Pasen is een geweldige feestdag voor alle gelovigen. Pasen wordt altijd geassocieerd met paastaarten, beschilderde eieren, paasgeschenken en, belangrijker nog, met de komst van de lente. In de regel is het hele gezin bezig met de voorbereidingen voor Pasen. Maak een interessant en spannend evenement zoals het versieren van een paasmandje, want dit is een belangrijk item op de feestdag. Paasmandversieringen vinden hun oorsprong in oude katholieke gebruiken, toen voedsel voor de paasfeesttafel zo mooi mogelijk werd versierd en naar de kerk werd gebracht om te wijden en zegeningen van de priester te ontvangen. En vandaag zijn gastvrouwen verfijnd in het versieren van paasmanden, waarvan de schoonheid kan worden gewaardeerd tijdens de feestelijke dienst in de kerk op heldere paaszondag.

Hoe paasmanden te versieren
Hoe paasmanden te versieren

instructies:

Stap 1

Een van de gemakkelijkste en meest betaalbare manieren om een elegante mand voor Pasen te versieren, is door de randen en handvatten te binden met zijden of papieren linten. Bekleed de bodem van de mand met een gesteven, met de hand geborduurd wafelservet en vul je creatie met zelfgemaakte taarten en kleurrijke eieren.

Stap 2

Probeer een bloementhema te gebruiken om je mand te versieren. Kunstmatige kleine decoratieve bloemen, bloemblaadjes van natuurlijke bloemen op de bodem van de mand, groene linten die in het handvat zijn geweven, zullen een lentegevoel geven aan uw paasgerechten. Het is beter om paaskwark in zo'n mand te doen, bestrooi ze met rozijnen en noten.

Stap 3

Uw kinderen zullen zeker veel mooie beeldjes hebben die heel aannemelijk zijn om te doen alsof ze een "paashaas" zijn. Alle dieren, nestpoppen, kleine papieren lantaarns zijn voldoende. Hang dit alles aan het handvat en rond de randen van de mand buiten en plant het erin op groen papiergras. De mand kan nu gevuld worden met felgekleurde snoepjes en gekleurde eieren.

Stap 4

Versier je paasmandje met gekleurde eierschaalmozaïeken en snoepfolie. Deze methode wordt erg populair omdat het vrij eenvoudig en voor iedereen toegankelijk is.

Stap 5

Gebruik paassymbolen, die in de winkels in overvloed worden verkocht, bij het versieren van je winkelmandje. Dit zijn themakaarten, en paasstickers, en volumetrische papieren engelen, en kralen, en papieren ballen, en kerkkaarsen en nog veel meer.

Stap 6

Als je de mand niet op tijd hebt gekocht, waarom maak je hem dan niet zelf. Het is vrij eenvoudig om het van karton te weven (schetsen zijn te vinden op het wereldwijde netwerk), of je kunt een mandennest bouwen van een bos stro en droge takken. Hoe eenvoudiger je product is, hoe strakker wat je erin stopt eruit zal zien.

Aanbevolen: