Hoe Breng Je Een Thema Nieuwjaar Door

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Thema Nieuwjaar Door
Hoe Breng Je Een Thema Nieuwjaar Door

Video: Hoe Breng Je Een Thema Nieuwjaar Door

Video: Hoe Breng Je Een Thema Nieuwjaar Door
Video: Alles achtergelaten! - Ongelooflijk verlaten Victoriaans herenhuis in België 2024, Mei
Anonim

Het oude afzien en het nieuwe jaar vieren met een kerstboom, mandarijnen, Olivier en een toespraak van de president? Voor veel mensen staat dit al op scherp. Daarom zijn themafeesten en met name het thema Nieuwjaar de laatste jaren zo populair geworden.

Hoe breng je een thema nieuwjaar door?
Hoe breng je een thema nieuwjaar door?

Ondanks het voldoende aantal nieuwjaarsattributen, proberen mensen deze vakantie te diversifiëren. Sommigen geven een Japans of Hawaiiaans feest met nieuwjaar, anderen gaan op reis en weer anderen vieren helemaal niets.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan thema-nieuwjaarsfeesten. Nu kan het thema voor een nieuwjaarsfeest van alles zijn - een verhaal uit een sprookje, een historische gebeurtenis of legende, nieuwjaar in andere landen van de wereld, enz. En wat moet er gebeuren om een thematisch nieuwjaar door te brengen?

Voorbereidend werk

Eerst moet je een thema voor de vakantie kiezen en beginnen met het verzamelen van informatie. Je hebt tijd nodig om alles tot in het kleinste detail door te denken en gasten te waarschuwen voor de ongebruikelijkheid van het nieuwe jaar. Gasten dienen ongeveer 1, 5-2 weken voor het nieuwe jaar te bellen en hun voornemens te vertellen. Dit is te wijten aan het feit dat elke genodigde een outfit, schoenen, accessoires, enz. moet kiezen. Als uw vakantie plaatsvindt volgens een bepaald scenario en u heeft meerdere assistenten nodig, dan moet u ook van tevoren mensen selecteren die willen deelnemen aan de enscenering, ontwikkeling en implementatie van het scenario van het thematische nieuwjaar. Anders kan zo'n onnadenkendheid de vakantie verduisteren.

Scenario: wat u moet weten

U kunt zelf een script schrijven voor het thematische nieuwjaar, of u kunt de ideale optie op internet vinden. Wil je alles zelf plannen, dan heb je veel meer tijd nodig. In het themascenario van het nieuwe jaar moeten er spellen, raadsels, wedstrijden zijn, geselecteerd in overeenstemming met de leeftijd en hobby's van de gasten. Anders gaan de gasten zich vervelen.

Feestelijke tafel voor een thematisch nieuwjaarsfeest

Als alles op je feest in het teken staat van één thema, dan zul je ook de juiste hapjes moeten kiezen. Zo ziet de Russische keuken er slecht uit op een Oosters nieuwjaarsfeest, en zal sushi niet op zijn plaats zijn op het nieuwe jaar in Italiaanse stijl, enz. Daarom zult u alleen of samen met een andere gast moeten nadenken over de gerechten van de feesttafel.

Als er helemaal geen tijd is

Als u erg weinig tijd heeft, kunt u het beste contact opnemen met een vakantiebureau. Natuurlijk zullen de prijzen op oudejaarsavond veel hoger zijn dan op andere dagen, maar het zijn de specialisten die alle moeite zullen nemen om de vakantie in een thematische stijl te organiseren en voor te bereiden.

Aanbevolen: