Hoe Breng Je Een Zakelijk Nieuwjaar Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Zakelijk Nieuwjaar Door?
Hoe Breng Je Een Zakelijk Nieuwjaar Door?

Video: Hoe Breng Je Een Zakelijk Nieuwjaar Door?

Video: Hoe Breng Je Een Zakelijk Nieuwjaar Door?
Video: Gelukkig Nieuwjaar! 2024, April
Anonim

Nieuwjaar met collega's op het werk is altijd een spannende vakantie. Zeker als je bent aangesteld om het evenement te organiseren. Wie je moet uitnodigen, welk café je moet kiezen, hoe je moet hosten en wat er dit jaar nieuw aan het bedrijfsevenement moet worden toegevoegd - al deze problemen moeten zo snel mogelijk worden opgelost.

Hoe breng je een zakelijk nieuwjaar door?
Hoe breng je een zakelijk nieuwjaar door?

instructies:

Stap 1

Als je al vaker een situatie bent tegengekomen waarbij een deel van het team niet naar het bedrijfsfeest kan komen, omdat er niemand is om de kinderen 's avonds achter te laten, breng dan de vakantie met de kinderen door. Ga naar het kinderspeelcentrum en vermaak je daar. Je managers zullen zeker graag spelen op speelautomaten voor kinderen, en de ontwikkelingsdirecteur zal gemakkelijk alle taken in de twister voltooien. Het belangrijkste is om alles samen met de kinderen te doen om ze weer op te laden met hun positieve en vreugdevolle momenten.

Stap 2

Regel het nieuwe jaar onder de codenaam "Return to the Fairy Tale". Laat Baba Yaga alle werknemers ontmoeten bij de ingang van het café (of kantoor, als je het binnen de muren van je organisatie viert) en zeggen dat ze de kerstman heeft verstopt en dat het nieuwe jaar niet zal komen. In de regel zijn mensen blij om alle komische stadia-tests te doorlopen, verheugen ze zich over de bevrijding van de kwade krachten van de sneeuwmaagd of de sneeuwman en roepen ze samen met de kerstman "kerstboom, licht op". En vergeet de snoepjes niet voor elke deelnemer aan je wedstrijden en spelletjes.

Stap 3

Breng een nieuwjaarsfeestje door op een ongewone plek, waar de meesten nog niet hebben gekeken. Bestudeer vooraf de lijst met nieuwe cafés en restaurants die in de stad zijn verschenen, vooral als dit thema-inrichtingen zijn (in gangster- of zigeunerstijl). Je kunt ook een heel gewoon goedkoop café gebruiken, maar de loop van een bedrijfsfeest diversifiëren: doe het in de stijl van het A. S.-tijdperk. Pushkin, toen mannen in smoking kwamen, en dames met weelderige kapsels en hoepelrokken. Zo'n nieuwjaarsbal zullen uw medewerkers zich zeker herinneren.

Stap 4

Trouwens, heel vaak bedenken mensen verschillende soorten en thema's van feesten, waarbij ze hun wortels en tradities van de Russische volksvakantie vergeten. Het is onwaarschijnlijk dat een van uw collega's zal weigeren om door de stad te rijden in een slee met bellen, en in een houten huis, naast Olivier, pannenkoeken te proberen met kaviaar, mede of haring die zo geliefd is bij iedereen. Nou, daarna - speel sneeuwballen en lanceer vuurwerk!

Aanbevolen: