Een Zakelijk Evenement Houden Op 23 Februari?

Inhoudsopgave:

Een Zakelijk Evenement Houden Op 23 Februari?
Een Zakelijk Evenement Houden Op 23 Februari?

Video: Een Zakelijk Evenement Houden Op 23 Februari?

Video: Een Zakelijk Evenement Houden Op 23 Februari?
Video: Letterlijk *BOTS* In FORTNITE!! Raket *EVENT* Is KLAAR!! 2024, Maart
Anonim

Verdediger van het Vaderland Dag vieren op het werk is een goede reden om een bedrijfsfeest te organiseren en plezier te hebben. Je hoeft alleen maar alles te doen om een originele, interessante en gedenkwaardige avond te krijgen - begin van tevoren met de voorbereidingen.

Een zakelijk evenement houden op 23 februari?
Een zakelijk evenement houden op 23 februari?

instructies:

Stap 1

Bepaal de locatie van de vakantie. Het kan een restaurant zijn of een klein gezellig café, een countryclub, en als het vakantiebudget beperkt is, kun je een avond op kantoor doorbrengen.

Stap 2

Denk na over het thema van de avond. Het militaire thema heeft de voorkeur omdat het is geïnspireerd op de datum, maar je kunt ook iets interessants bedenken in zo'n smal kader - een zee-avond, een militaire parade, een riddertoernooi, enz.

Stap 3

Versier de kamer waar het feest zal worden gehouden. Teken een muurkrant, versier deze met interessante foto's met grappige bijschriften, wensen en grappen. Geef elke werknemer een titel, plak zijn foto's in de juiste vorm op de geverfde lichamen, enz. Zo'n poster zal de aandacht trekken en de juiste sfeer creëren.

Stap 4

Begin een bedrijfsfeest met een plechtig deel - het is beter om elk van de werknemers persoonlijk te feliciteren als er niet veel van zijn. Voor een groot team komen algemene felicitaties goed van pas, waarbij de menselijke kwaliteiten van mannelijke medewerkers, zoals betrouwbaarheid, moed, moed, etc. benadrukt moeten worden. Als er financiële prikkels worden gegeven, is het beter om deze aan het begin van de viering te presenteren.

Stap 5

Besteed aandacht aan de feesttafel - versier deze indien mogelijk in overeenstemming met het thema van de avond. Denk van tevoren na over het menu - als u een bedrijfsevenement op kantoor organiseert, sla dan de telefoonnummers van de bezorgdiensten voor warme snacks in (pizza, broodjes, pannenkoeken, enz.). Bestel vooraf een paar warme gerechten bij het dichtstbijzijnde café of kantine en koop alcohol. Als je een restaurant huurt, controleer dan gewoon of het eten voldoende en gevarieerd is. Op uitstapjes naar de natuur is het gebruikelijk om kebab, worstjes en andere snacks te bakken, dus marineer het vlees van tevoren (laat een professionele kok het doen).

Stap 6

Bereid een optreden voor het team voor. Je kunt artiesten uitnodigen, meerdere optredens zelf voorbereiden, een bureau inschakelen voor het organiseren van evenementen. Probeer leuke en gemakkelijke wedstrijden voor te bereiden - ze kunnen erg kinderachtig zijn (aardappelen schillen, ballonnen opblazen, enz.), maar dit zal de mannen in staat stellen plezier te hebben.

Stap 7

Geef 's avonds cadeaus aan mannen - dit maakt het evenement interessant en houdt de gasten in spanning (vooral als je elke presentatie begeleidt met gedichten of komische herhalingen).

Aanbevolen: