Hoe Breng Je Een Interessant Nieuwjaar Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Een Interessant Nieuwjaar Door?
Hoe Breng Je Een Interessant Nieuwjaar Door?

Video: Hoe Breng Je Een Interessant Nieuwjaar Door?

Video: Hoe Breng Je Een Interessant Nieuwjaar Door?
Video: GELUKKIG NIEUWJAAR! 2024, Mei
Anonim

Om een verbluffende en onvergetelijke vakantie te regelen, hoeft u niet veel geld uit te geven, u kunt de gebruikelijke geïmproviseerde middelen en uw eigen fantasie gebruiken.

Hoe breng je een interessant nieuwjaar door?
Hoe breng je een interessant nieuwjaar door?

instructies:

Stap 1

Vier het feest op het dak. Stijg boven de grond uit, kijk eens naar alle jaren geleefd. De meest geschikte plaats hiervoor is het observatiedek van een hoogbouw of een gewoon balkon. Tegelijkertijd bevinden restaurants en cafés zich vaak op observatiedekken, dus het zal niet moeilijk voor u zijn om er te komen. Organiseer de ruimte volgens de grootte. Als u besluit om het nieuwe jaar op het balkon door te brengen, dek dan een kleine nieuwjaarstafel. Zet een kerstboom, versier hem.

Stap 2

Breng het nieuwe jaar door in de badkamer. Deze vakantie-optie is geschikt voor twee stapelverliefd. Versier de badkamer met dennentakken, slingers, speelgoed. Maak een luxe bad: met zeezout, schuim en geuren. Dek vervolgens de tafel met hapjes en plaats de radio erop. Doe de lichten uit, doe de slingers aan. Je zult dit nieuwe jaar voor altijd onthouden! Dichter bij twaalf uur, klim in het bad. Als het geld het toelaat, kan het bad gevuld worden met champagne.

Stap 3

Vier het in het donker. Deze methode zal je helpen je herinneringen op te frissen en ook terug te keren naar de kindertijd. Verzamel gasten bij u thuis. Ze zouden allemaal met pyjama's moeten komen. Het belangrijkste is om de elektriciteit niet aan te zetten en fluisterend te praten. Bedek de vloer met matrassen, doe de lichten uit, "zet gasten in slaap" en begin een vakantie van ongehoorzaamheid. Steek kaarsen en kleine zaklampen aan en ga thuis picknicken in bed. Je kunt wat enge verhalen fluisteren of fortuinen vertellen. Een onvergelijkbare ervaring is gewoon gegarandeerd voor u - terugkeren naar de kindertijd is immers veel gemakkelijker dan het lijkt.

Stap 4

Vier het nieuwe jaar in een kerstmankostuum. Om dit te doen, pak je een pak en ga je naar buiten. In deze vorm ben je overal welkom, kun je bij elk bedrijf aansluiten, naar elk restaurant of club gaan. Je krijgt zoveel aandacht en zoveel glimlachen dat je het wilt herhalen. Dit is de perfecte manier om de vakantie interessant en onvergetelijk te maken voor degenen die op zoek zijn naar nieuwe kennissen.

Aanbevolen: