Hoe Vind Je Een Ansichtkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Ansichtkaart
Hoe Vind Je Een Ansichtkaart

Video: Hoe Vind Je Een Ansichtkaart

Video: Hoe Vind Je Een Ansichtkaart
Video: Hoe maak je een ansichtkaart 2024, Mei
Anonim

Een ansichtkaart is een aanvulling op het hoofdgeschenk, daarom wordt deze vaak op het laatste moment gekocht en zonder hoge designeisen - als het maar past bij het thema van de vakantie. Als u er echter voor zorgt dat u vooraf een ansichtkaart koopt, kunt u een exemplaar vinden dat het geschenk zelf overschaduwt.

Hoe vind je een ansichtkaart
Hoe vind je een ansichtkaart

instructies:

Stap 1

Als u dringend een ansichtkaart naar een andere plaats moet sturen, kunt u deze rechtstreeks op het postkantoor kopen. Daarnaast vind je altijd meerdere exemplaren in winkels op loopafstand. Grote supermarkten bieden ongeveer dezelfde set van vrij standaard opties voor grote feestdagen: verjaardagen, oud en nieuw, 8 maart en 23 februari.

Stap 2

Briefpapierwinkels, cadeauwinkels en gespecialiseerde boekwinkels hebben verschillende grote planken, waarop u, naast gewone ansichtkaarten, vrij zeldzame kunt vinden - auteur, verzamelobject, met de hand gemaakt. In tweedehands boekhandels kom je oude losse exemplaren tegen voor de overeenkomstige prijs.

Stap 3

Ga verder met zoeken naar de ansichtkaart op internet. Op de websites van tweedehands boekhandels staan begin vorige eeuw sets met verzamelprentbriefkaaren. U kunt door alle collecties bladeren en uw favoriet thuisbezorgd bestellen.

Stap 4

Blader door banken met e-cards door "ansichtkaarten" in een zoekmachine te typen. Pak een geanimeerde afbeelding of aangevuld met geluidseffecten. Dergelijke sites bieden ook de mogelijkheid om online een ansichtkaart te maken met behulp van de clipart en tools van de eenvoudigste grafische editor. Alle ansichtkaarten zijn in vergelijkbare catalogi gesorteerd op type vakantie, stijl en auteur.

Stap 5

Zoek naar communities van doe-het-zelf-ansichtkaarten. Ze delen niet alleen hun ervaring, maar ook het resultaat. Neem na het lezen van het werk van de auteur contact op met nm en bestel uw favoriete ansichtkaart. U kunt ook vragen om het te wijzigen of een nieuwe versie te maken volgens uw idee. Soms verkopen de auteurs hun creaties niet, maar ruilen ze ze in of regelen ze een "zomaar een vakantie" door iedereen een partij ansichtkaarten te sturen.

Stap 6

Een meer georganiseerde regeling van onzelfzuchtige uitwisseling wordt opgezet in de gemeenschappen na de oversteek. Postcrossing is ansichtkaarten uitwisselen met vreemden. Registreer u op een van deze sites (bijvoorbeeld postcrossing.com), schrijf uw postadres op en schakel de willekeurige selectie van ontvangers in. U krijgt verschillende pagina's van dezelfde gebruikers van overal ter wereld en voor elk van hen een speciale code. Schrijf op de ansichtkaart een willekeurige tekst naar een vreemde, voeg de code toe en verzend deze per echte, "live" post. Wanneer de kaart arriveert, zal de auteur een codecombinatie van cijfers en letters in het systeem registreren en het gescande geschenk uploaden naar het netwerk. Op dit moment wordt uw postadres naar dezelfde willekeurig geselecteerde gebruiker gestuurd en na een tijdje vindt u een ansichtkaart uit een ver land in uw mailbox.

Aanbevolen: