Hoe Een Ansichtkaart Aan Een Vriend Te Ondertekenen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Ansichtkaart Aan Een Vriend Te Ondertekenen
Hoe Een Ansichtkaart Aan Een Vriend Te Ondertekenen

Video: Hoe Een Ansichtkaart Aan Een Vriend Te Ondertekenen

Video: Hoe Een Ansichtkaart Aan Een Vriend Te Ondertekenen
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, Maart
Anonim

Veel kaarten worden verkocht met een kant-en-klare begroeting erin. Woorden die met de hand en uit het hart zijn geschreven, zullen echter een aangenamer cadeau zijn voor een vriend.

Hoe een ansichtkaart aan een vriend te ondertekenen
Hoe een ansichtkaart aan een vriend te ondertekenen

instructies:

Stap 1

Maak alleen wensen uit verschillende zinnen als je de jarige echt iets wilt wensen. Het is beter om het stereotype "geluk, gezondheid, geluk" te weigeren. Zelfs als je het oprecht wenst, worden zinnen zo vaak gebruikt dat ze schriftelijk, zonder de mogelijkheid om de intonatie van de felicitatiepersoon te horen, niet worden waargenomen - de blik "glijdt" over hen heen zonder te stoppen.

Stap 2

Als je weet welke immateriële voordelen je vriend nu echt nodig heeft, noteer ze dan in de vorm van wensen in de tweede naamval. Probeer tactvol te zijn en noem niet de dingen die je nodig hebt, maar om de een of andere reden onbereikbaar voor de jarige.

Stap 3

Een dergelijke felicitatie kan gepaard gaan met een tussen u aanvaard beroep. Vermijd een al te formele behandeling die in het dagelijks leven vreemd zou klinken. Als je dit deel van de belettering niet kunt bedenken, kun je het beter helemaal weggooien.

Stap 4

Uw observatie zal helpen om de ansichtkaart oprecht te maken, zelfs als er geen serieuze pretentieuze wensen zijn. Denk aan alle kleine dingen die leuk zijn voor de jarige, en de hobby's die zijn visitekaartje zijn geworden. Schrijf ze op een humoristische manier als wensen. Een kattenliefhebber kan bijvoorbeeld alles donzig, dik, besnord en spinnend wensen.

Stap 5

Gebruik gedichten als je er niet in slaagde je gevoelens in proza te uiten. Op internet vindt u kant-en-klare rijmwoorden. Op gespecialiseerde sites zijn ze onderverdeeld volgens het type vakantie, de stemming van felicitaties en de "look" van de jarige.

Stap 6

Pak een passage of een heel gedicht van een beroemde dichter op. Een dergelijk werk, dat door de auteur als artistiek en niet als felicitatie werd opgevat, klinkt misschien heel toepasselijk. Kies hiervoor een passage binnen de betekenis en focus op de voorkeuren van een vriend.

Stap 7

Zoek een quote uit de film die bij de inhoud past. Veel filmmeesterwerken zijn slechts een schat aan aforismen, die elk een beknopte en korte felicitatie kunnen worden. Als u zich geen geschikte uitdrukking kunt herinneren, voert u de zoekopdracht "citaten uit films" in een internetzoekmachine in, voegt u er een felicitatieonderwerp aan toe en selecteert u uit de voorgestelde zinnen degene die een felicitatie voor uw vriend zal worden.

Aanbevolen: