Een Geanimeerde Ansichtkaart Naar Een Vriend Sturen

Inhoudsopgave:

Een Geanimeerde Ansichtkaart Naar Een Vriend Sturen
Een Geanimeerde Ansichtkaart Naar Een Vriend Sturen

Video: Een Geanimeerde Ansichtkaart Naar Een Vriend Sturen

Video: Een Geanimeerde Ansichtkaart Naar Een Vriend Sturen
Video: Waar zijn Phineas and Ferb? 2024, April
Anonim

Met moderne computertechnologie kunt u uw vrienden virtuele tegenhangers van ansichtkaarten sturen. In tegenstelling tot gewone papieren, kunnen ze animatie-elementen bevatten.

Een geanimeerde ansichtkaart naar een vriend sturen
Een geanimeerde ansichtkaart naar een vriend sturen

instructies:

Stap 1

De eerste manier om een geanimeerde ansichtkaart te versturen is als volgt. Maak (als je weet hoe het moet) of zoek op een van de gespecialiseerde sites een geanimeerde GIF-afbeelding. Stuur het vervolgens als e-mailbijlage naar de ontvanger. Als alternatief kan het in plaats daarvan op een fotohosting worden geplaatst, maar niet op een, maar alleen op een die compatibel is met dit formaat en die geen animatie van afbeeldingen verwijdert. Stuur de resulterende link vervolgens op welke manier dan ook naar een vriend (bijvoorbeeld e-mail, ICQ).

Stap 2

Als de ontvanger een desktopcomputer gebruikt, heeft hij geen problemen met het bekijken. Tegenwoordig worden geanimeerde GIF-afbeeldingen door bijna alle browsers ondersteund. Als de ontvanger echter besluit de afbeelding vanaf de mobiele telefoon te bekijken, kan deze deze als stilstaand weergeven. Vertel een vriend om de UC-browser te installeren, en hij zal de animatie zien, zij het met enkele overslaande frames. Als je een ansichtkaart in de vorm van een MMS-bericht gaat sturen, vraag dan eerst een vriend subtiel om het model van zijn apparaat en zoek dan op een gespecialiseerd forum of hij GIF-animaties ondersteunt.

Stap 3

Geanimeerde kaarten in SWF-formaat zijn veel expressiever. Ze omvatten, naast animatie, geluid en soms interactiviteit. Om zo'n ansichtkaart te verzenden, zoekt u deze eerst op een website die gespecialiseerd is in dergelijke diensten en stuurt u vervolgens op welke manier dan ook een link naar de geadresseerde. Als ze Flash Player op hun computer hebben, kunnen ze de ansichtkaart bekijken. De meeste mobiele telefoons hebben zo'n speler niet, met zeldzame uitzonderingen.

Stap 4

Het wordt niet aanbevolen om een SWF-bestand rechtstreeks naar een vriend te verzenden. Hij weet misschien gewoon niet hoe hij het moet openen. Vertel hem indien nodig over een methode die geschikt is voor bijna elke browser: sla het bestand op schijf op en voer vervolgens het directe pad naar dit bestand in de adresbalk in.

Aanbevolen: