Een Ansichtkaart Naar Een Vriend Sturen

Inhoudsopgave:

Een Ansichtkaart Naar Een Vriend Sturen
Een Ansichtkaart Naar Een Vriend Sturen

Video: Een Ansichtkaart Naar Een Vriend Sturen

Video: Een Ansichtkaart Naar Een Vriend Sturen
Video: Waarom heb je alleen een ansichtkaart en een fotolijstje nodig om een uitvinder te worden? (1/5) 2024, April
Anonim

Een kleurrijke, veelkleurige ansichtkaart in een brievenbus voor een verjaardag, feestdag of jubileum was tot 10 jaar geleden niet iets bijzonders. Tegenwoordig verstuurt men zelden ansichtkaarten per gewone post, maar tevergeefs.

Je kunt bij elke gelegenheid iemand feliciteren met een ansichtkaart
Je kunt bij elke gelegenheid iemand feliciteren met een ansichtkaart

instructies:

Stap 1

Het versturen van een papieren ansichtkaart brengt natuurlijk een aantal tijdrovende stappen met zich mee. Je moet naar het postkantoor komen, een ansichtkaart kiezen, deze met de hand ondertekenen, verzenden en dit alles moet van tevoren worden gedaan, zodat de felicitatie op tijd rijpt. Eens, onhandig, de vorige eeuw. Maar wacht, jammer. Bedenk hoeveel vreugde elke ansichtkaart bracht, hoe leuk het was om hem uit de doos te vissen, snel je ogen te laten lopen, hem om te draaien, naar de tekening te kijken en dan, comfortabel zittend, de met de hand getekende lijnen opnieuw te lezen met wensen van geluk en welzijn keer op keer. Geloof me, de ansichtkaarten van tegenwoordig zijn niet minder leuk dan die van toen. Je kunt het zelf zien door je vrienden en geliefden op deze manier te feliciteren. Sommigen van hen zullen u zeker in natura antwoorden en tegen de volgende vakantie ontvangt u een echte papieren ansichtkaart.

Stap 2

Maar de meesten van ons verkiezen tegenwoordig een elektronische ansichtkaart boven een gewone ansichtkaart. Het is ongetwijfeld veel handiger. Bovendien zijn er tientallen sites die de dienst "Virtual Postcard" helemaal gratis aanbieden. Natuurlijk kan een virtuele ansichtkaart de ontvanger niet minder behagen dan een echte, maar dit kost wat moeite. Ga naar de site, pak niet de eerste ansichtkaart die tegenkomt, kies degene die meer geschikt is voor de geadresseerde, hij zal het leuk vinden. Kopieer in het veld voor het schrijven van tekst geen standaard anonieme zinnen. Alleen lange vellen gedichten van andere mensen kunnen erger zijn dan zij. Schrijf liever zelf twee of drie zinnen. Zodat de ontvanger begrijpt dat je hem met heel je hart het beste en geluk wenst. Noem de persoon bij naam, probeer je stemming aan hem over te brengen. Zo'n felicitatie zal hem veel meer verheugen dan een pseudo-origineel opus dat op het net circuleert.

Stap 3

Maar de meest oprechte zal nog steeds een ansichtkaart zijn die met je eigen handen is gemaakt. Applicatie, fotocollage, zelfgemaakte mini-strip - je fantasie kan niet worden beperkt. Zo'n ansichtkaart zal niet langer alleen een felicitatie zijn, maar een echt geschenk worden. Je hoeft geen meesterdecorateur te zijn om een goede ansichtkaart te maken. Een ansichtkaart is immers geen foto, niet de woorden waarmee hij is ondertekend. Dit is een stukje ziel dat je aan een geliefde geeft.

Aanbevolen: