Hoe U Groeten Naar De Radio Kunt Sturen

Inhoudsopgave:

Hoe U Groeten Naar De Radio Kunt Sturen
Hoe U Groeten Naar De Radio Kunt Sturen

Video: Hoe U Groeten Naar De Radio Kunt Sturen

Video: Hoe U Groeten Naar De Radio Kunt Sturen
Video: Waarom belastingontwijking uw morele plicht is en hoe u belasting kunt ontwijken 2024, April
Anonim

Je kunt op verschillende manieren feliciteren met de vakantie. Een van de originele manieren is radiofeliciteren. Het is niet moeilijk om het tot leven te brengen, je hoeft alleen maar contact op te nemen met de uitzending en een bericht achter te laten of je persoonlijk te feliciteren met een evenement.

Hoe u groeten naar de radio kunt sturen
Hoe u groeten naar de radio kunt sturen

instructies:

Stap 1

Kies een radiostation waar de door jou gekozen zender vaak naar luistert. Ontdek hoe laat en wat hij leuk vindt, zodat hij de felicitaties niet mist. Bij elk van deze radiostations is er een bepaalde tijd dat, in plaats van muziek, de presentatoren van de radio-uitzending de ontvangst en het voorlezen van felicitaties die naar de studio zijn gestuurd, organiseren.

Stap 2

Ontdek het nummer van het mobiele of directe nummer waarop felicitaties worden aanvaard. Hoogstwaarschijnlijk kunt u er minstens vijf keer doorheen komen, omdat oproepen van verschillende abonnees in de lucht worden ontvangen en de lijn gewoon geen tijd heeft om gratis te worden. Onthoud dat de telefoniste vaker wel dan niet een wachtmelodie stuurt in plaats van een bezettoon. De kans om er door te komen wordt vergroot door niet op te hangen en "in een virtuele wachtrij te wachten". Deze gesprekken kunnen in rekening worden gebracht. U kunt hierover informatie vinden op de website van de radiozender.

Stap 3

Gebruik andere opties voor het verzenden van felicitaties in de lucht, als deze worden gemeld door de presentatoren. Dit kan tekstverzending zijn via instant messaging (zoals ICQ) of sms. In het eerste geval moet u de UIN achterhalen waarnaar u felicitaties kunt sturen; en in de tweede het nummer van de mobiele telefoon die de berichten ontvangt. Het is belangrijk op te merken dat de via deze methoden verzonden teksten niet onmiddellijk worden gelezen, maar in ieder geval na een half uur of een uur, aangezien de presentatoren van alle ontvangen berichten alleen die moeten achterlaten die geschikt zijn om op de radio te lezen.

Stap 4

U kunt felicitaties per post sturen. Ontdek het adres op de website van het radiostation of uit de woorden van de DJ in de lucht. U kunt een brief elektronisch of op papier schrijven. Een brief per post duurt minimaal 2 dagen, soms meer dan een week. Het hangt af van de afgelegen ligging van het kantoor van het geselecteerde bedrijf. Overweeg deze tijd om niet te laat te komen. Berichten die per e-mail worden verzonden, worden sneller gelezen. Maar het is beter om van tevoren te schrijven.

Stap 5

Post felicitaties in de chat, die op veel sites van het radiostation staat. U kunt daar online schrijven. En dit bericht zal worden gelezen in het volgende programma over toepassingen.

Aanbevolen: