Een Ansichtkaart In Het Engels Ondertekenen

Inhoudsopgave:

Een Ansichtkaart In Het Engels Ondertekenen
Een Ansichtkaart In Het Engels Ondertekenen

Video: Een Ansichtkaart In Het Engels Ondertekenen

Video: Een Ansichtkaart In Het Engels Ondertekenen
Video: Engels - Present continuous - deel 1 - EngelsAcademie.nl 2024, Maart
Anonim

Een van de meest populaire internationale hobby's van tegenwoordig is postcrossing, of het uitwisselen van papieren ansichtkaarten tussen inwoners van verschillende landen. Om lid te worden van deze leuke en interessante beweging, volstaat het om je te registreren op de officiële postcrossing-site, de eerste vijf willekeurige adressen te krijgen en ansichtkaarten in het Engels te ondertekenen voor de ontvangers.

Een ansichtkaart in het Engels ondertekenen
Een ansichtkaart in het Engels ondertekenen

instructies:

Stap 1

Bepaal waar je over wilt schrijven. De algemeen aanvaarde regels van postcrossing zijn dat je jezelf moet voorstellen, in een paar regels moet vertellen over je land of de hoek waar je woont. U kunt lokale bijzonderheden noemen (bijvoorbeeld abnormaal koud weer als u inwoner bent van de noordelijke regio). Vergeet tenslotte de traditionele wens niet: Happy Postcrossing, wat in het Russisch betekent: "Happy (grappige) postcrossing!"

Stap 2

Lees de informatie op de pagina van de geadresseerde die u heeft ontvangen van de toevalsgenerator op de postcrossing-site. In de regel schrijven prostcrossers in de kolom met informatie over zichzelf op de achterkant van de ansichtkaart wat ze graag zouden willen zien. Soms zijn er ongebruikelijke verzoeken: schrijf bijvoorbeeld of er een McDonald's in uw stad is, of laat een paar woorden in uw moedertaal vallen. Ook als er geen speciale wensen in het profiel van uw respondent staan, kunt u toch iets op de ansichtkaart schrijven.

Stap 3

Als je niet sterk bent in het Engels, dat standaard wordt beschouwd als de hoofdtaal voor postcrossers, schrijf dan eerst een tekst in het Russisch op een stuk papier. Vertaal het dan met een online vertaler. En voor het vertrouwen, om niet in een stomme situatie te komen, laat u het resultaat aan een Engelssprekend persoon zien. Probeer korte zinnen te verzinnen, houd er rekening mee dat er niet veel ruimte is op een standaard postcrossing-ansichtkaart.

Stap 4

Onderteken de kaart leesbaar, bij voorkeur in blokletters. Onthoud dat voor de meeste deelnemers die na het kruisen, en ook voor jou, Engels geen moedertaal is, dus probeer fouten en vlekjes in woorden te vermijden. Schrijf onderaan de ansichtkaart uw naam (in het Latijn), vermeld eventueel een datum en vergeet niet het identificatienummer te vermelden dat u samen met het adres van de respondent zal worden toegestuurd.

Aanbevolen: