Hoe Teken Je Een Ansichtkaart Voor Een Verzorger

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Ansichtkaart Voor Een Verzorger
Hoe Teken Je Een Ansichtkaart Voor Een Verzorger

Video: Hoe Teken Je Een Ansichtkaart Voor Een Verzorger

Video: Hoe Teken Je Een Ansichtkaart Voor Een Verzorger
Video: GEWELDIGE VAN KLEUR VERANDERENDE KAART MAKEN! || DIY 2024, April
Anonim

Voor een klein kind is de verzorger een zeer gezaghebbend persoon. Alle kinderen streven er in de regel naar om hun leraar met iets te plezieren, om lof van hem te horen. Hoe kun je een kind helpen om de leraar te feliciteren, zodat zowel kinderen als volwassenen blij zijn?

Hoe teken je een ansichtkaart voor een verzorger
Hoe teken je een ansichtkaart voor een verzorger

instructies:

Stap 1

Maak samen met de kinderen een kaart voor de juf. Een handgemaakte ansichtkaart wordt als veel duurder ervaren dan een winkel ansichtkaart.

Stap 2

Om een ansichtkaart voor een leraar van uw kinderen te ondertekenen, begint u met de woorden: "Onze lieve …", of gewoon - "Lieve …".

Je kunt zowel "Geachte" als "Geliefde" toevoegen, maar dergelijke adressen zijn meer vertrouwd van aard en je loopt het risico jezelf in een niet erg prettig licht te stellen. Nadat je met de naam, patroniem, contact hebt opgenomen met de leraar, schrijf je op waarmee je de leraar feliciteert. Bijvoorbeeld: "Beste Marina Ivanovna, we feliciteren je met je verjaardag!"

Stap 3

Wens de opvoeder van uw kinderen nog vele jaren vruchtbaar werk op het gebied van educatieve activiteiten, creatief succes, vergeet persoonlijke wensen niet: gezondheid, geluk, gezinswelzijn.

Stap 4

Componeer een felicitatie aan de juf in vers, hier kun je kinderen bij betrekken. Het zal heel leuk zijn als je in je gedichten alle positieve eigenschappen van de opvoeder van je kinderen benadrukt. Overschrijd alleen niet de grens van wat is toegestaan: verzen moeten correct zijn, zonder enige hints en spot, wat een persoon erg kan beledigen.

Stap 5

Houd bij het feliciteren rekening met de reden waarom je de leraar feliciteert. Als dit een professionele vakantie is, kun je gedichten ophalen over opvoeders, over hun nobele harde werk; als de felicitatie wordt geassocieerd met 8 maart - pak gedichten over vrouwen op.

Stap 6

Bedenk dat je de juf niet alleen namens jezelf feliciteert, maar ook namens de kinderen. Aan de serieuze felicitaties kunnen beter een paar halfgrappende kinderwensen worden toegevoegd.

Stap 7

Onderteken de kaart namens de kinderen en hun ouders. Aan het einde van de felicitatie kun je schrijven: "Je favoriete kinderen - de" Zon "groep en hun ouders." Vergeet niet de felicitatiedatum te vermelden. Zo bewaar je een herinnering aan jezelf voor vele jaren.

Aanbevolen: