Hoe Teken Je Een Ansichtkaart?

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Ansichtkaart?
Hoe Teken Je Een Ansichtkaart?

Video: Hoe Teken Je Een Ansichtkaart?

Video: Hoe Teken Je Een Ansichtkaart?
Video: Ik Teken Barry Bofkont ✏️ (Ansichtkaart) 2024, Mei
Anonim

Altijd leuk om een kaartje te krijgen. Dit is niet zomaar een geschenk, maar een paar woorden uit het hart geschreven. Het is dubbel prettig als de ansichtkaart met de hand wordt gemaakt.

Hoe teken je een ansichtkaart?
Hoe teken je een ansichtkaart?

Het is nodig

  • 1. albumblad;
  • 2. verf, potloden, stiften;
  • 3. eenvoudig potlood, gum;
  • 4. Glitter nagellak.

instructies:

Stap 1

Bepaal voor welke feestdag de kaart is. Bedenk waar het op afgebeeld moet worden. Het moet iets eenvoudigs zijn in uitvoering, maar interessant en een afspiegeling van het thema van de vakantie. Op een nieuwjaarskaart kun je bijvoorbeeld een sneeuwpop tekenen, op een kaart voor 8 maart - een boeket bloemen, op een kaart voor Valentijnsdag - een hart.

Stap 2

Neem een albumblad (het is beter om een blad uit een album te nemen om te schetsen - het papier is daar dikker), vouw het dubbel. Teken op de ene helft met een eenvoudig potlood de plot die eerder is uitgevonden. Probeer het in het midden te plaatsen, laat wat ruimte over voor de inscriptie. Schrijf hierboven of hieronder iets felicitaties (bijvoorbeeld "Gefeliciteerd, schat!")

Stap 3

Neem een brede borstel, dompel deze in verf en kleur het hele oppervlak van de kaart met een bleke kleur. Wacht tot de verf droog is. Kleur je tekening vervolgens in met waterverf, potloden of viltstiften. Teken de inscriptie duidelijker, beter met viltstiften. Open de kaart en teken prachtige kaders voor je handtekening. Voeg naar wens wat nagellak toe met nagellak.

Stap 4

Wacht tot de kaart droog is. Open het en onderteken het. Fijne vakantie!

Aanbevolen: