Hoe Neem Je Een Weekendje Weg In 2017?

Inhoudsopgave:

Hoe Neem Je Een Weekendje Weg In 2017?
Hoe Neem Je Een Weekendje Weg In 2017?

Video: Hoe Neem Je Een Weekendje Weg In 2017?

Video: Hoe Neem Je Een Weekendje Weg In 2017?
Video: INPAKKEN VOOR WEEKENDJE WEG | R O S A L I E 2024, April
Anonim

Rust is een voorwaarde om gezond te blijven. Maar slechts enkelen hebben het recht op rust. Beïnvloed door gewoonte, luiheid en een elementair onvermogen om hun weekenden te organiseren. Hoe doe je dit om tijd te hebben om los te komen en je mentale en fysieke kracht te herstellen?

Je kunt tijd op het land doorbrengen, maar zo'n vakantie is niet langer leuk
Je kunt tijd op het land doorbrengen, maar zo'n vakantie is niet langer leuk

instructies:

Stap 1

Optie voor liefhebbers van verandering van omgeving, niet beperkt door financiële omstandigheden. Waarom vlieg je niet een weekend naar zee? Er zijn immers landen waar het het hele jaar door warm is. Het is natuurlijk beter om te kiezen wat dichterbij is, zodat er minder tijd wordt besteed aan acclimatisatie. Een paar uur met het vliegtuig - en je bent in een ander land aan de zachte zee. Of ga naar een willekeurig Europees land om de bezienswaardigheden te verkennen, duik in een andere wereld. Toegegeven, voor de EU-landen is een visum vereist, dus zo'n vakantie zal niet spontaan werken.

Stap 2

Optie twee - een reis buiten de stad. Alleen niet naar de datsja. Vergeet het maar als een boze droom. Ga naar het paardensportcomplex, rijd paard, ga picknicken. Of bezoek de basis aan de oevers van een pittoresk meer. Vertrek daar 's avonds, en 's ochtends wordt u niet gewekt door het lawaai van de straat of het rinkelen van de wekker, maar door het zingen van vogels.

Stap 3

Optie drie - neem het weekend voor jezelf. Bezoek de spa, schoonheidssalon, kapper, masseur, solarium. Dit laatste is vooral het geval in de winter, wanneer de zon objectief ontbreekt. Uit dezelfde serie: gym, sauna of stoombad, zwembad. Zwemmen stelt je over het algemeen in staat om uithoudingsvermogen te ontwikkelen. Hoe meer je zwemt, hoe minder je moe wordt. Na een uurtje in het zwembad te hebben doorgebracht, ben je klaar voor een actief weekendje weg.

Stap 4

Nogmaals, maak een reis, maar niet naar het buitenland, maar naar een oude Russische stad, bijvoorbeeld Suzdal of Novgorod. Het aanraken van de oorsprong, het herstellen van vergeten kennis over hun land, de mogelijkheid om volksambachten aan te raken, zal een extra bron van energie geven. Maar het is beter om comfortabel te reizen, zodat de reis geen kwelling wordt.

Stap 5

Ga met familie of vrienden op een wilde wandeling. Pak je rugzakken, ga met de trein naar de gewenste plek, waar je, dieper het bos in, paddenstoelen en bessen kunt plukken. Of ga naar de oever van het stuwmeer en zet daar tenten op. U kunt er ook vissen regelen.

Stap 6

Om dit allemaal te bereiken, is het noodzakelijk om elk weekend "een pen te pakken", te plannen waar, wanneer je heen gaat en hoeveel geld er nodig is. Dan besteed je elk weekend efficiënt en efficiënt.

Aanbevolen: