Hoe Een Bruiloftsbril Te Regelen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloftsbril Te Regelen
Hoe Een Bruiloftsbril Te Regelen

Video: Hoe Een Bruiloftsbril Te Regelen

Video: Hoe Een Bruiloftsbril Te Regelen
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft bestaat niet alleen uit limousines en restaurants, maar ook uit kleine sfeerelementen. Deze traditionele vakantie is zelden compleet zonder rituelen als het overladen van de pasgetrouwden met rozenblaadjes en rijst, zwaaiende duiven of brekende glazen. Het laatste attribuut verdient speciale aandacht.

Hoe een bruiloftsbril te regelen
Hoe een bruiloftsbril te regelen

instructies:

Stap 1

De standaard set bruiloft rekwisieten bevat een versierde bril. Speciaal voor de bruid en bruidegom ontworpen wijnglazen reizen de hele dag mee - van de ontmoeting met de bruid tot een feestelijk banket. Omdat ze in jouw handen zijn, zullen ze het beeld aanvullen, ze zullen zeker in het frame komen bij het maken van foto's. Daarom is het prettig om geen standaard glas- of kristalproduct bij de hand te hebben, maar exclusieve glazen.

Stap 2

Ondanks het grote aanbod aan trouwartikelen op de markt, zal het niet gemakkelijk zijn om een bril te vinden die je vermoeiend maakt. Elk paar heeft tenslotte zijn eigen idee van de stijl van viering, kleurenschema. Wanhoop niet, maar neem de versiering van glazen in eigen handen. De eenvoudigste manier om glazen te versieren is door satijnen linten om de steel te binden. Ze moeten goed gestreken zijn. Pak voor kracht de boog met draad vast.

Stap 3

Een andere optie is strass-steentjes of pailletten. Ze worden met een tweede lijm aan het glas bevestigd. Met deze en andere materialen voor appliqueren kunt u de traditionele symbolen van een bruiloft opmaken - harten of verweven ringen. De trendy decoratieve trend uit het Westen adviseert om je namen te gebruiken in huwelijksdecoraties, ook op glazen.

Stap 4

Je kunt glazen schilderen met acrylverf. Het voordeel van dit type kleurenschema is dat het gemakkelijk met water kan worden afgewassen voordat het droogt en daarna stevig blijft zitten. Je kunt dus oefenen en de definitieve versie maken op dezelfde wijnglazen.

Stap 5

Brillen voor pasgetrouwden, versierd met verse bloemen, zien er ongelooflijk mooi uit. Het is beter om dit toe te vertrouwen aan een professionele bloemist, want voor een betere bewaring van bloemen moet je ze met een speciale samenstelling verwerken.

Aanbevolen: