Hoe Een Bruiloftsbril Te Versieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bruiloftsbril Te Versieren?
Hoe Een Bruiloftsbril Te Versieren?

Video: Hoe Een Bruiloftsbril Te Versieren?

Video: Hoe Een Bruiloftsbril Te Versieren?
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Wijnglazen voor de bruid en bruidegom worden aan het hoofd van de bruiloftstafel geplaatst. Het is een modieuze trend geworden om pasgetrouwden te laten drinken uit mooie, ingewikkeld versierde kopjes. Ondanks dat de glazen op zich al mooi zijn, streeft elk stel ernaar om hun eigen unieke, bijzondere champagneglazen te maken. Op welke manieren raden moderne stylisten aan om een huwelijksbril te versieren?

Hoe een bruiloftsbril te versieren?
Hoe een bruiloftsbril te versieren?

Het is nodig

  • - Banden,
  • - Schaar,
  • - Veren,
  • - Verven voor glas,
  • - Kralen, strass-steentjes, gaas en andere decoratieve elementen,
  • - Lijm (lijmpistool; PVA; instant kristallijm; superlijm).

instructies:

Stap 1

Kies brede linten die bij uw bruiloftsdecor passen. Het kan een lint zijn met versieringen die identiek zijn aan de jurk van de bruid, fluwelen of zijden linten, delicate kanten linten en zelfs linten met strass-steentjes. Meet de gewenste lengte zodat je hem om het midden van het glas kunt wikkelen. Plak de tape op het glas. Om de steel van het wijnglas te versieren, rijgt u de draad in de rand van een ander stuk tape en trekt u deze eraf met een "rok" die zowel aan de steel aan de basis van het wijnglas als onder het glas zelf kan worden gelijmd. de plek waar het net een dunne stengel wordt. Wikkel de steel van het wijnglas zelf met een dun lint in een spiraal.

Stap 2

Het wijnglas kan eenvoudig worden bestrooid met composities van rozen en strikken gemaakt van zijden linten. Lijm voorzichtig kralen (imitatiedauw), decoratieve elementen, strass-steentjes in de bloemen. Het optimale aantal kleine rozen is 3-5 stuks. Een strik gemaakt van linten ziet er voordelig uit op de steel van het wijnglas. Complete enkele grote bloemen met een stuk gaas of kant, evenals kunstbladeren en lijm op glas.

Stap 3

Voor een meer ingewikkelde en gedessineerde decoratie van huwelijksglazen, schildert u ze met speciale verven voor glas en keramiek. Ze zullen niet afwassen en afbrokkelen door de aanraking van je handen. En bedek het oppervlak van het glas dicht met kralen en strass-steentjes. Gekochte decoratieve bloemen met strass-steentjes zien er elegant uit op het schilderij.

Stap 4

Trouwbrillen versierd met kunstbloemen en rozen zien er geweldig uit. Demonteer de grote roos in afzonderlijke bloembladen. Plak deze elementen over de bovenkant van het been en imiteer een bloem (een glas van een glas - een knop, een been - een stengel). Voeg een nylon strik met hangende uiteinden toe onder de bloem, lijm strass-steentjes op het been. Glazen kunnen worden versierd met levende knoppen. Maar tegen het einde van de avond zullen ze hoogstwaarschijnlijk vervagen.

Stap 5

Verendecoratie zal een heldere en originele oplossing zijn. Veren, gekleurd en wit, klein en groot, zijn verkrijgbaar bij ambachtelijke winkels. Frame lint rozen, kant stickers of nep bloemblaadje bloemen. Veren zullen luchtigheid en lichtheid toevoegen aan het gecreëerde patroon. Veren zijn ook schattig als de enige decoratie van een glas - verzamel gewoon kleine boeketten van linten, kralen en veren en plak ze op het glas.

Aanbevolen: