De Taal Van Bloemen Leren

Inhoudsopgave:

De Taal Van Bloemen Leren
De Taal Van Bloemen Leren

Video: De Taal Van Bloemen Leren

Video: De Taal Van Bloemen Leren
Video: 200 zinnen - Thai - Nederlands 2024, Mei
Anonim

Met het begin van de langverwachte maand maart, wachten we met spanning op de mooiste vrouwenvakantie - 8 maart. Er hangt een vrolijke stemming in de lucht. De komst van de lente is overal voelbaar: etalages nodigen uit om cadeaus voor vrouwen te kopen, bloemenpaviljoens zijn gevuld met een verscheidenheid aan ingetogen en mooie, luxueuze en dure bloemboeketten.

De taal van bloemen leren
De taal van bloemen leren

Mannen verbergen meestal hun houding ten opzichte van vrouwen, maar tijdens deze voorjaarsvakantie is er een reden om hun ziel te openen. Een boeket met schattige bloemen zal helpen om met opwinding om te gaan en het hart van een vrouw te doen smelten. Een gepresenteerd boeket bloemen wordt beschouwd als de gemakkelijkste manier om over je gevoelens te praten.

In het tijdperk van de romantiek waren bloemen niet alleen een decoratie, maar speelden ze ook de rol van een "boodschapper". Met behulp van bloemen konden geliefden communiceren zonder elkaar te zien. Nadat ze een bloem van haar geliefde had gekregen, kon het meisje een liefdesverklaring zonder woorden herkennen. Met het bezorgen van bloemen kon men waarschuwen voor gevaar of zijn verbijstering of verontwaardiging uiten.

De taal van bloemen

Door een boeket hyacinten te sturen, kon de jongeman de dag van de vergadering aanwijzen, die werd berekend door het aantal knoppen. En het uur van de samenkomst werd bepaald door de bel.

symboliseren loyaliteit en constantheid van gevoelens, evenals ernst in een relatie.

De waterlelie wordt beschouwd als een zeemeerminbloem. Als een meisje een waterlelie krijgt, betekent dit dat ze de donor gek heeft gemaakt en dat hij haar charmes niet langer kan weerstaan.

Een boeket gemaakt van spreekt van bewondering voor jou. De compositie doet denken aan de afkoeling van de relatie.

Peony brengt vaak geluk voor pasgetrouwden. Deze bloemen symboliseren vreugde en geluk.

Mimosa is een symbool van liefde. Een boeket mimosa's wordt aangeboden aan echtgenotes, moeders, grootmoeders en dochters. De samenstelling van mimosa-bloemen communiceert eeuwige zorg en tedere houding.

geschikt voor een liefdesverklaring voor een jong meisje. symboliseren zuiverheid en onschuld. over passie gesproken. Een geschenk van een boeket rode rozen aan een vreemdeling of een jonge verlegen vrouw wordt als een slechte vorm beschouwd.

symbool van wijsheid en intelligentie. Meestal worden ze aan de schoonmoeder, schoonmoeder of leraar gegeven.

Een anjer is een herdenkingsbloem en is niet geschikt voor een liefdesverklaring. Al is een boeket witte anjers wel geschikt voor een vrouw die je graag een plezier doet met een cadeautje.

Wat geeft het aantal gedoneerde bloemen aan?

De combinatie van witte en rode bloemen in een boeket roept een rouwende sfeer op, vermijd dergelijke composities.

Geef bloemen aan je dierbaren! Onthoud dat zelfs een eenvoudige kamille niet minder dan een miljoen scharlakenrode rozen plezier kan brengen.

Aanbevolen: