Een Korte Trouwjurk - Is Het Het Waard?

Een Korte Trouwjurk - Is Het Het Waard?
Een Korte Trouwjurk - Is Het Het Waard?

Video: Een Korte Trouwjurk - Is Het Het Waard?

Video: Een Korte Trouwjurk - Is Het Het Waard?
Video: Stunning summer short wedding dresses/lace wedding dress for brides #2020 2024, Mei
Anonim

Er wordt algemeen aangenomen dat korte bruidsmeisjesjurken de toon van de moderne mode zijn. Ze verschenen echter lang geleden - ze werden op hun bruiloften gedragen door de grootmoeders van moderne bruiden. Tegenwoordig zullen maar weinig mensen verrast zijn om een pasgetrouwde in een korte trouwjurk te zien. Ondanks het feit dat lange trouwjurken nog steeds klassiekers zijn, kleden veel bruiden zich in mini en voelen ze zich op hun best.

Een korte trouwjurk - is het het waard?
Een korte trouwjurk - is het het waard?

Modieuze bruid

Trouwjurken kort maken is het idee van de geniale Française Coco Chanel. Dankzij haar realiseerde de wereld zich dat een trouwjurk niet lang hoeft te zijn.

Een korte trouwjurk is veel beter dan een klassieke, zal de jeugd en charme van de bruid benadrukken - en daar valt moeilijk over te twisten. Een minibruid is meestal een extravagante persoon die bovendien een soort brutaliteit heeft die vooral aantrekkelijk is voor veel mannen. Als je denkt dat je precies dat bent, koop dan gerust een korte trouwjurk.

Korte trouwjurken: voor- en nadelen

Een bruid in een korte jurk zal zich veel comfortabeler voelen op de bruiloft. Ze hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat iemand per ongeluk op haar zoom gaat staan. En als je bedenkt dat de meeste moderne meisjes in het dagelijks leven liever korte jurken dragen, dan zijn mini-trouwjurken eenvoudigweg ideaal in termen van gemak en bruikbaarheid.

Een ander belangrijk pluspunt is dat er minder stof wordt gebruikt om een korte jurk te naaien, wat betekent dat de kosten lager zullen zijn. Daarnaast is een korte jurk makkelijker dan een lange om na de bruiloft om te toveren tot bijvoorbeeld een cocktailjurk - en deze vervolgens zo vaak als je wilt naar feestjes te dragen.

Mini-trouwjurken hebben echter enkele nadelen. Deze jurken zien er geweldig uit bij magere meisjes met lange benen. Maar als de lengte van de bruid te klein is of als ze "dummy" is, is een korte lengte voor haar gecontra-indiceerd.

Een mini-trouwjurk is niet geschikt voor serieuze formele huwelijksceremonies. Bij zo'n ceremonie ziet de bruid in mini er belachelijk en frivool uit.

Als je besluit een mini-jurk te dragen voor je bruiloft, probeer dan de juiste sieraden ervoor te kiezen en denk na over alle nuances van stijl tot in het kleinste detail - van ondergoed tot schoenen. Trouwens, veel modieuze accessoires zullen er geweldig uitzien met zo'n jurk. Het is raadzaam dat de sieraden duur en spectaculair zijn - en dan zal je trouwjurk op geen enkele manier wijken voor de klassieke lange jurk.

Aanbevolen: