Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door In Jekaterinenburg

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door In Jekaterinenburg
Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door In Jekaterinenburg

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door In Jekaterinenburg

Video: Hoe Breng Je Het Nieuwe Jaar Door In Jekaterinenburg
Video: Zarengold - Europe - Asia border near Jekaterinenburg 2024, April
Anonim

Jekaterinenburg is een van de grootste Russische steden. Op oudejaarsavond bieden tal van uitgaansgelegenheden hun diensten aan. U kunt ook door de straten slenteren die versierd zijn om de vakantie te vieren.

Hoe breng je het nieuwe jaar door in Jekaterinenburg
Hoe breng je het nieuwe jaar door in Jekaterinenburg

instructies:

Stap 1

Neem deel aan een luidruchtig nachtclubfeest. Kies een stoel en reserveer een tafel. De uitgaansgelegenheden in Yekaterinburg bieden een breed scala aan programma's, verschillende muziekstijlen en een origineel menu. Natuurlijk kan elke oudejaarsavond niet zonder de kerstman en Snegurochka, maar de rest van de voorstelling zal je verbeelding verbazen, want de verbeeldingskracht van de cluborganisatoren kent geen grenzen. Of je nu met een groot gezelschap komt of niet, je zult een geweldige tijd hebben. Dergelijke diensten worden aangeboden door nachtclubs "Luna", "Metropolia", "Aquarius". Naast de grote zaal hebben deze etablissementen karaokebars, waterpijpbars en sportbars.

Stap 2

Vier het nieuwe jaar in een restaurant als u liever tijd doorbrengt in een gezellige, comfortabele omgeving. Er zullen ook felicitaties, muziek- en vakantiewedstrijden zijn, maar in een kleinere kring. Let goed op het type keuken, want er is echt genoeg om uit te kiezen. De restaurants in Yekaterinburg bieden gerechten uit vele landen. U zult aangenaam verrast zijn door de kwaliteit van het eten tegen redelijke prijzen. Onder de etablissementen waar u kunt genieten van de Europese keuken, zijn de restaurants Medvezhya Pad en Vizavi. Om pasta en Italiaanse pizza te proberen, gaat u naar de etablissementen "Eigen bedrijf op Moskovsky", "Eigen bedrijf op Decembrists", "Eigen bedrijf op Uralskaya". Bovendien bieden de restaurants "Krasna Khata", "Khash" en "Zolotaya Dolina" respectievelijk Oekraïense, Kaukasische en Balkangerechten. Als je van broodjes en sushi houdt, bezoek dan restaurant Del Mar.

Stap 3

Breng de avond en oudejaarsavond door in een van de countryclubs van Yekaterinburg: "Razdolye", "Usadba". Hier kunt u een uitstekend banket organiseren of gewoon een tafel reserveren in de gemeenschappelijke ruimte. Gezellig aan een feestelijk gedekte tafel geniet u van het showprogramma, daarna kunt u biljarten, zingen in de karaokebar en zelfs een bezoekje brengen aan de sauna. Daarnaast hebben de clubs hotels waar het prettig vertoeven is. Uw kinderen zullen zich niet vervelen, want kinderkamers zijn zorgvuldig voor hen georganiseerd, waar uw kind wordt verzorgd en vermaakt.

Stap 4

Mis de kans niet om deel te nemen aan de volksfeesten die plaatsvinden op Expo Boulevard. Hier kun je op een nieuwe, enorme ijsbaan rijden, de prachtige kerstboom bewonderen en het nieuwjaarsoptreden bekijken.

Aanbevolen: