Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Jekaterinenburg

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Jekaterinenburg
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Jekaterinenburg

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Jekaterinenburg

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Jekaterinenburg
Video: Jackie 8 jaar! Timelaps en verjaardag vieren | Jackies Leuke Dingen💖 2024, Maart
Anonim

Met het nieuwe jaar in aantocht beginnen mensen steeds meer na te denken over waar en hoe ze deze feestdag kunnen vieren. De antwoorden op deze vragen zijn afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Als u besluit om het nieuwe jaar in Yekaterinburg te vieren, is het de moeite waard om verschillende opties voor viering te overwegen.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Jekaterinenburg
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Jekaterinenburg

instructies:

Stap 1

Ga naar de website www.blizko.ru. In het gedeelte 'Waar kunt u het nieuwe jaar vieren' vindt u informatie over organisaties in Jekaterinenburg die amusementsprogramma's aanbieden op oudejaarsavond. Hier kunt u hun locatie, contactnummers en een lijst met geleverde diensten zien. U hoeft alleen de beste optie voor uzelf te kiezen.

Stap 2

Bel 355-12-11 om uw nieuwjaarsvakantie te boeken bij TransHotel (15 Gogol st.). Het comfortabele hotel biedt nieuwjaarsprogramma's voor gezinsvakanties. Kies een kamer voor de beste prijs (kind t/m 7 jaar gratis) en entertainment (individueel activiteitenpakket). U kunt een bezoek aan het waterpark, de dierentuin, het kijken naar een nieuwjaarsvoorstelling en rondleidingen door de stad bestellen. Als cadeau krijgt u een familiediner bij de open haard, een ijsje voor een kind, glühwein voor volwassenen en een uurtje sauna.

Stap 3

Om het nieuwe jaar vrolijk te vieren in een rumoerig gezelschap, kiest u een café of restaurant waar u in een comfortabele sfeer kunt genieten van livemuziek, verfijnde gerechten en een leuke onderhoudende show. Vier bijvoorbeeld een feestdag in restaurant Courchevel 1850 (Jekaterinenburg, Lenin Avenue, 5; telefoon 8 (343) 222-18-50). Of maak plezier in de "Irish Yard"-bar (Jekaterinenburg, Malysheva st., 11).

Stap 4

Breng oudejaarsavond buiten de stad door. In de countryclub "Peski" of in het recreatiecentrum "Priozerie" is alles voorzien voor nieuwjaarsplezier. Feesten in dennenbossen, een speciaal banketmenu en Russische baden laten niemand onverschillig en zullen veel aangename indrukken achterlaten.

Stap 5

Behaag uw kinderen door naar de Oeral-residentie van Father Frost te gaan, gelegen in het dorp Verkhnyaya Sysert (regio Sverdlovsk). Neem voor het regelen van een reis contact op met het bedrijf voor het organiseren van vakanties op de website www. Prazdnik-land.ru of via telefoon 8-908-910-36-50.

Aanbevolen: