Hoe Vier Je Een Speciaal Nieuwjaar In Het Dorp?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Een Speciaal Nieuwjaar In Het Dorp?
Hoe Vier Je Een Speciaal Nieuwjaar In Het Dorp?

Video: Hoe Vier Je Een Speciaal Nieuwjaar In Het Dorp?

Video: Hoe Vier Je Een Speciaal Nieuwjaar In Het Dorp?
Video: Spreektaal 4: Kerst en Nieuwjaar in België 2024, Mei
Anonim

Als je de kans hebt om het nieuwe jaar in het dorp te vieren, maak dan van deze kans gebruik. Voor een korte periode kunt u even ontsnappen aan de drukte van de stad, genieten van de rustige dorpssfeer en het uitzicht op landhuizen. Om de vakantie echter onvergetelijk te maken, moet je je erop voorbereiden.

Hoe vier je een speciaal nieuwjaar in het dorp?
Hoe vier je een speciaal nieuwjaar in het dorp?

instructies:

Stap 1

Verlaat het dorp op voorhand. Het is raadzaam dit voor 31 december te doen. Versier de kamer voor het feest. Natuurlijk kun je een kunstkerstboom meenemen en deze in huis aankleden, maar het is veel leuker om een dennenboom in de buurt van het huis te versieren, eromheen te dansen en een sneeuwpop te maken. Misschien is dit het beste dorpsvermaak voor het nieuwe jaar.

Stap 2

Probeer je dorpsnieuwjaar op een speciale manier door te brengen. Neem niet de tijd om eten te bereiden zoals je vroeger deed in de stad. Beter genieten van de rustige sfeer en schone lucht. Misschien is het gemakkelijker om eten te bestellen in het restaurant en kant-en-klare maaltijden op tijd voor het feest op te warmen. Als u besluit om tijd buiten door te brengen rond de boom, kunt u een barbecue organiseren.

Stap 3

In het dorp kent iedereen elkaar in de regel. Aarzel daarom niet om uw buren een gelukkig nieuwjaar te wensen en hen uit te nodigen voor gezamenlijke spelletjes of kerstliederen. Allerlei wedstrijden en liedjes zullen de lokale bevolking opvrolijken en u zult de meest onvergetelijke vakantie voorgeschoteld krijgen.

Stap 4

Als je al lang een stoombad wilt nemen, dan is dit je kans. Bereid het badhuis voor op de komst van gasten. Plaats een theetafel in de kleedkamer.

Stap 5

Regel vuurwerk. Buiten de stad is er altijd veel ruimte voor dergelijk vermaak. Nodig je buren uit, misschien willen ze wel naar het vuurwerk kijken.

Stap 6

Vergeet de cadeaus niet. Haast u echter niet om ze onmiddellijk te overhandigen. Doe het in de ochtend als iedereen wakker is. Zo zal de intrige doorgaan tot de ochtend en zal het uitwisselen van geschenken nog aangenamer worden.

Aanbevolen: