Hoe Vier Je Een Grappig Nieuwjaar

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Een Grappig Nieuwjaar
Hoe Vier Je Een Grappig Nieuwjaar

Video: Hoe Vier Je Een Grappig Nieuwjaar

Video: Hoe Vier Je Een Grappig Nieuwjaar
Video: #10 How to survive Dutch Fireworks 2024, April
Anonim

Een van de belangrijkste en meest memorabele feestdagen is het nieuwe jaar. En iedereen wil het niet alleen lekker, maar ook leuk doorbrengen in het gezelschap van vrienden of onder geliefden. Om de een of andere reden vergeten ze tijdens de vakantie vaak entertainment, maar na een kort gesprek aan de gedekte tafel wil je een beetje wakker worden, terwijl je niet door de hoeken van het huis dwaalt, maar tijd met elkaar doorbrengt.

Hoe vier je een grappig nieuwjaar
Hoe vier je een grappig nieuwjaar

instructies:

Stap 1

Bereid leuke wedstrijden voor. Dit kunnen buitenspelen zijn voor meerdere personen, iedereen doet mee, of iemand blijft als toeschouwer. Soms heb je een operator nodig om vast te leggen wat er gebeurt, of een assistent die de rekwisieten indient. Wees niet lui om van tevoren de nodige dingen voor dit evenement voor te bereiden en over de details na te denken - dit zal de stemming van alle gasten op uw evenement bepalen.

Stap 2

Bedenk of zoek op internet naar vooraf geschreven scènes. Optredens zijn een van de meest populaire en eenvoudigste manieren om plezier te hebben. Voor het nieuwe jaar is het de moeite waard om scènes te selecteren met de talismannen van het volgende jaar volgens de oosterse horoscoop en geschikt voor het seizoen, dat wil zeggen 'winter'. Verdeel de rollen zodat een zwaarlijvig persoon de rol van een springende haas krijgt, en een zeer mobiel persoon de rol van een boom, af en toe zwaaiend, of vice versa, als je weet dat gasten beledigd kunnen zijn. Of vertrouw alles toe aan Providence - deel de rollen eerlijk uit, schrijf ze op aparte stukjes papier en geef iedereen het recht om er een te tekenen.

Stap 3

Als er meer te eten is dan het verlangen om plezier te hebben door van tafel op te staan, gebruik dan verbale of niet erg vloeiende spelletjes. Enkele voorbeelden: laat iedereen zeggen wat ze leuk vinden aan de buurman aan de rechterkant (in een cirkel, zoals het oor of het gezicht), en vertel ze dan dat je het genoemde lichaamsdeel wilt kussen; leg een pak kaarten op de hals van de fles en zeg dat je een paar kaarten moet wegblazen, maar niet het hele spel (de verliezer drinkt uit de fles) en dergelijke.

Stap 4

Hervat na een korte pauze games, maar kies degene die al geschikt zijn voor het 'aangeschoten' bedrijf. Bij zulke wedstrijden gaat het om branie, actie en gemak. Onthoud: je moet voelen wanneer het bedrijf genoeg heeft gepraat, gegeten en klaar is om een beetje te bewegen, en dienovereenkomstig het actieve plezier wil onderbreken. Vaak zijn er verschillende benaderingen totdat de gasten naar huis gaan of dronken worden.

Aanbevolen: