Hoe Maak Je Een DIY-verjaardagscadeau Voor Mama?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een DIY-verjaardagscadeau Voor Mama?
Hoe Maak Je Een DIY-verjaardagscadeau Voor Mama?

Video: Hoe Maak Je Een DIY-verjaardagscadeau Voor Mama?

Video: Hoe Maak Je Een DIY-verjaardagscadeau Voor Mama?
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Op de verjaardag van mijn moeder wil ik haar een speciaal, buitengewoon cadeau geven. Er zijn veel manieren om een onvergetelijke DIY-verrassing te maken. Een van de opties is om een miniatuur make-uptasje te maken voor de vakantie. Zo'n handtas kan met de hand worden genaaid, zonder een naaimachine te gebruiken, omdat een gebreide hoes alle onvolkomenheden en onregelmatigheden verbergt.

Hoe maak je een DIY-verjaardagscadeau voor mama?
Hoe maak je een DIY-verjaardagscadeau voor mama?

Het is nodig

  • - een stuk stof van 20 bij 40 cm;
  • - ritssluiting met een lengte van 17 cm;
  • - 50 g Irisgaren;
  • - haak;
  • - stiknaald;
  • - draden die bij de stof passen.

instructies:

Stap 1

Kies het materiaal voor je toekomstige make-uptas. Het kan een stuk tapijt, velours, fluweel of een andere mooie stof zijn. De voering is gemaakt van satijn, speciale voering of gewone katoenen stof. Kies voor een gebreide hoes een draad die past bij de kleur van de bovenkant van het product.

Stap 2

Bouw je patroon op een stuk papier. Teken hiervoor een rechthoek van 17 x 12 cm, knip deze uit en omcirkel deze twee keer op de verkeerde kant van de stof. Knip de details uit, laat 1,5 cm vrij aan de zoom Naai de rits erin. Vouw de stukken met de verkeerde kanten naar binnen en lijn de randen uit. Naai ze langs de zijkanten en onderkant. Keer de portemonnee binnenstebuiten.

Stap 3

Maak op dezelfde manier een voeringzak. Het formaat moet 0,5 cm kleiner zijn dan de make-uptas zelf, zodat de voering plat ligt. Draai het stuk naar buiten zodat de verkeerde kant van de stof buiten blijft. Steek de voering in de tas en zoom zachtjes van binnenuit aan de bovenrand.

Stap 4

Haak de hoes zodat hij in je tas past. Het bestaat uit één rechthoekig stuk, dat je vervolgens doormidden buigt. Een normaal netwerk van dubbele haken of een eenvoudig pretentieloos patroon ziet er prachtig uit. Als je weet hoe je complexe elementen moet breien, vul dan het canvas met grote opengewerkte bloemen.

Stap 5

Plaats de portemonnee in het etui, naai de details discreet helemaal bovenaan en pak de onderkant vast met dunne draadjes. Bind eventueel een dun touwtje aan het handvat. Een make-uptasje als cadeau voor mama is klaar. Je kunt het aanvullen met een decoratief element: een vlinder met kralen of een kleine satijnen strik.

Stap 6

Maak een verjaardagskaart voor mama van gekleurd karton. Versier het met een appliqué met een hart, bloemen, vlinders, etc. Beplak de binnenkant met lichtgekleurd papier en schrijf er warme wensen op.

Aanbevolen: